Ο Λίο Μέσι έκανε τα πάντα στην πορεία του με την Μπαρτσελόνα και αυτό το animated βίντεο το πιστοποιεί.

Υπάρχει η μέρα χωρίς τη νύχτα; Γίνεται θάλασσα χωρίς νερό; Με λίγα λόγια μπορείς να φανταστείς την Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι; Όσο περίεργο και αν ακούγεται, από τη νέα σεζόν αυτό θα είναι αλήθεια και ο Αργεντίνος «μάγος» για πρώτη φορά θα αγωνίζεται μακριά από το Καμπ Νόου και τη Βαρκελώνη. Ένα μέρος που όλοι πιστεύαμε ότι ήταν η «Ιθάκη» του, μια ομάδα που έγινε «ένα» με τον μικρόσωμο ποδοσφαιριστή, ο οποίος εδώ και μια 15ετία έκανε σμπαράλια όσες άμυνες βρέθηκαν μπροστά του, προσφέροντας παράλληλα θέαμα στο κάπως άχρωμο πλέον σύγχρονο ποδόσφαιρο.

 

 

Από αναμνήσεις με τα «μπλαουγκράνα», άλλο τίποτα. Από την υπογραφή συμβολαίου σε ένα κομμάτι χαρτοπετσέτα το 2000, στο πρώτο του παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Φρανκ Ράινκαρντ, στα πανηγύρια παρέα με τον Ροναλντίνιο, ή το ανεπανάληπτο σόλο εναντίον της Χετάφε;

Σίγουρα υπάρχουν πολλά, αλλά πού θα σταματούσαμε αν τα απαριθμούσαμε όλα. Το Bleacherreport ετοίμασε ένα μοναδικό βίντεο κινουμένων σχεδίων, που φέρνει στο επίκεντρο των Λίονελ Μέσι ο οποίος βαδίζει προς τον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νόου και παρατηρώντας το διάδρομο, βλέποντας συνεχώς αναμνήσεις από το πλούσιο παρελθόν του με την Μπαρτσελόνα.

 

 

Ένα βίντεο (στην αρχή του κειμένου) που αν μη τι άλλο, θα σε βουρκώσει από συγκίνηση

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved