Τελικός Euro: Βρήκαμε 600+ τρόπους να στεφθείς πρωταθλητής Ευρώπης!

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην… ιστορία του ποδοσφαίρου που τα βλέμματα δεν θα είναι στραμμένα στον μεγάλο τελικό του Euro 2020, αλλά σε εσένα. Και το εννοούμε…

Τσεκάρουμε τα πάντα. Από την προετοιμασία που ξεκίνησες μόλις ξύπνησες το πρωί, τα απανωτά «γκλιν γκλιν» από τα sms και τα chats για να κανονίσεις ώρα, μέρα και ποιοι θα μαζευτείτε, μέχρι και τον αν όσα λες και υποστηρίζεις με υφάκι στους φίλους σου για τον νικητή της διοργάνωσης θα το… στηρίξεις στην πράξη.

 

Περνάς τεστ σε όλα!

Να παρέμβουμε στα διαδικαστικά – τελετουργικά που έχεις ετοιμάσει για το μεγάλο ματς Ιταλία - Αγγλία δεν μπορούμε, αλλά είμαστε εδώ κυρίως για το δεύτερο σκέλος. Έχουμε τον τρόπο να σε βοηθήσουμε με την επιλογή σου είτε πριν την έναρξη, είτε κατά τη διάρκεια του τελικού.

Γιατί, πλέον, για το συγκεκριμένο ματς οι δίοδοι για την επιτυχία είναι εκατοντάδες. Δεν περιοριζόμαστε στο παλιακό μεν, αγαπημένο δε «1Χ2» και το κυριότερο που αναφέραμε στην αρχή, δεν μας νοιάζει η επιτυχία της ομάδας από τη στιγμή που δεν παίζει η εθνική μας, αλλά η δική μας.

Και όπου «δίοδοι» κούμπωσε δίπλα τις 600+ αγορές που έχει διαθέσιμες το betshop.gr σε pregame και Live.

Θες να… λήξεις νωρίτερα τον τελικό; Έχεις πληθώρα επιλογών για «Ημίχρονο». Θες να το δυσκολέψεις λίγο περισσότερο ή να συνδυάσεις μεταξύ τους βασικές αγορές; Τα ενισχυμένα combo bets κάνουν δουλίτσα.

Μη ρωτήσεις, η απάντηση είναι «ναι». Και ειδικά παικτών θα βρεις. Live; Το ίδιο! Βλέπεις το ματς, δημιουργείς μια πρώτη εντύπωση για το μομέντουμ των διεκδικητών του τίτλου και αποφασίζεις. Το μενού είναι εξίσου πλούσιο και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με σημαντικές αγορές και ενισχυμένες αποδόσεις.

Το σημαντικότερο: Στο betshop.gr συνεχίζουν να μας δίνουν το κάτι παραπάνω. Το έκαναν στην αρχή της διοργάνωσης, το συνέχισαν στα καυτά ματς των νοκ άουτ φάσεων και «κλείνουν» το ευρωπαϊκό με νέα προσφορά ειδικά αφιερωμένη στο κορυφαίο ματς. Φουλ περιποίηση...

(Βγάλε το κινητό από το αθόρυβο. Ο κολλητός ρωτάει για την ώρα που θα μαζευτείτε…)

Συμμετοχή στα παίγνια μόνο άνω των 21. | Παίξε υπεύθυνα| Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. | ΚΕΘΕΑ. 210 92 37 777. |Ρυθμιστής: MGA. | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved