O σεκιουριτάς που τον μπέρδεψε με φίλαθλο και τον εμπόδισε να μπει στο γήπεδο, τι θα έπρεπε να κάνει με τις παρακάτω περιπτώσεις;

Από highlights και αν έχουμε χορτάσει στο Euro 2020. Να μιλήσουμε για τις άμυνες που ξέχασαν να κατέβουν στη φάση των προημιτελικών και τα σκορ θύμιζαν τα 5 επί 5 που πηγαίναμε στο γυμνάσιο; Για την πανδαισία αυτογκόλ δίχως μάλιστα να συμμετέχουν οι Βύντρα-Σαριέγκι; Τις εκπλήξεις και την Αγγλία που ελπίζει να τραγουδήσει το «It’s Coming Home» ή τo διορθωμένο «It’s Coming to Rome» των Ιταλών;

Αν και καλύτερο από τον security guard που μπέρδεψε τον Bonuci με «τιφόζι» μην αφήνοντάς τον να μπει στον αγωνιστικό χώρο, δύσκολα θα ξεπεράσει ακόμα και το μαγικό γκολ του Schick από το κέντρο.  

 

 

Μετά από τέτοιο highlight γεννιούνται «μύθοι» και ιστορίες και αν ο συγκεκριμένος steward σέβεται τον εαυτό του, δεν θα σταματήσει τον Bonucci αλλά συμμετέχοντες του Euro που δεν θα είχαμε πρόβλημα να απομακρυνθούν από τον αγωνιστικό χώρο.

Εδώ τον εξαιρετικό Bonucci σταμάτησε, θα κολλούσε στον…

 

Harry Maguire

Δεν έχει κάνει κάτι το μεμπτό ο τύπος πέρα του να τα δίνει όλα για την ομάδα του Αγγλία, ωστόσο έχουμε προηγούμενα μαζί του από πέρσι στη Μύκονο και σίγουρα δεν μας απασχολεί αν δει κάποιο παιχνίδι από την κερκίδα. Στη Σύρο ειδικά τον θυμούνται πολύ καλά:

 

Όχι βέβαια ότι θα τον πειράξει ιδιαίτερα καθώς τις «εξετάσεις» στο Νησί των Ανέμων τις πέρασε με άριστα και θα τον βρει τον τρόπο του να επηρεάσει το παιχνίδι, ακόμα και εκτός αγωνιστικού χώρου. Διαφωνεί κανείς ότι ο Harry o Maguire σε περίπτωση τιμωρίας αντί για τα επίσημα θα έβλεπε το υπόλοιπο τουρνουά από την αγγλική κερκίδα με τρεις μπίρες στο χέρι, τη φανέλα του να περισσεύει από την τζιν βερμούδα του και το γυμνόστηθο κορμί του να γράφει «Mystes of Mykonos I’m coming back soon, bi***es»;

Ξεχνιέται όμως το τρολάρισμα που του έκανε ο Α.Ο. Μυκόνου;

 

Aaron Ramsey

Η αλήθεια είναι ότι τον είχαμε ξεχάσει τόσα χρόνια τον «Χάρο της Ουαλίας», ωστόσο με το γκολ κόντρα στην Τουρκία έκανε τη χώρα του χαρούμενη και όλο τον υπόλοιπο κόσμο να σιωπήσει. Ένα γκολ στο 42’ του αγώνα κόντρα στην Τουρκία για όσους το έβλεπαν ζωντανά και μια είδηση τεσσάρων λέξεων στα social media «Γκολ ο Ράμσεϊ. Φυλαχτείτε» ήταν αρκετά για να κάνουν το χρόνο να σταματήσει ξανά.

 

 

Πιλότοι ενημέρωσαν τους επιβάτες τους πως δεν φέρουν καμία ευθύνη για το υπόλοιπο ταξίδι, το Γραφείο Τελετών «Μπούκουρας» ετοιμάστηκε για χρυσές δουλειές και μια γενική βουβαμάρα εξαπλώθηκε σε όλα τα πέρατα του κόσμου. Αν ο steward έκανε σωστά τη δουλειά του θα έπρεπε με το ξεκίνημα της αναμέτρησης να τον έχει στείλει στην κερκίδα και σήμερα θα ήταν κάτι παραπάνω από σούπερ ήρωας. Ευτυχώς στην επόμενη φάση ο Ramsey έπεσε πάνω στη Γαλλία και ησυχάσαμε.

 

Εθνική Βελγίου

Οι παλιές καλές ημέρες όπου κατά τον Κώστα Βαϊμάκη το Βέλγιο ήταν απλά μια ιδέα χωρίς ουσιαστική ύπαρξη, έχουν παρέλθει οριστικά και η Εθνική Ομάδα του Βελγίου σπέρνει τον πανικό σε όποιο αντίπαλο συναντάει σε προκριματική φάση. Πριν από οποιαδήποτε Τελική Διοργάνωση οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν το θράσος να την τοποθετούν ως πρώτο φαβορί για κατάκτηση, ωστόσο μάλλον το έχουν σαν «τυράκι» προκειμένου να στέλνουν κόσμο στον κουβά.

 

 

Φέτος «βρωμούσε» η γκέλα από την αρχή και τελικά πραγματοποιήθηκε στα προημιτελικά από την εκπληκτική Ιταλία. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα έπρεπε να στείλουμε μόνο τον κόουτς Μαρτίνεθ στην κερκίδα, ούτε καν δυο-τρία «αστέρια» τύπου Ντε Μπρόινε ή Μέρτενς αλλά ολόκληρο το ρόστερ. Μέχρι και τους φροντιστές. Αρκετά με τον «κουβά» εξαιτίας των losers, αφήστε τον κόσμο να ελπίζει για κάνα εξτραδάκι.

 

Γιοακίμ Λεβ

Η κινητή «μπίχλα» των εθνικών διοργανώσεων ποδοσφαίρου εμφανίστηκε μία ακόμα φορά στα γήπεδα και μαζί με τους haters των Γερμανών πανηγυρίζουν και οι υγειονομικές υπηρεσίες των χωρών του Euro 2020 που δεν έχουν να απολυμάνουν άλλο τους πάγκους που κάθισε ο κόουτς των «πάντσερ».

 

 

Στον Λεβ δεν αρκούσε το ότι έγινε γνωστός επειδή έξυνε τη μύτη του αφού πριν έβαζε το χέρι του σε σημείο που δεν έπρεπε και φρόντισε να μας το ξαναθυμίσει στο Euro 2020. Επομένως δεν είναι απλή έκκληση προς τους stewards αλλά περισσότερο ιερό καθήκον να ετοιμάζονται για τη νέα διοργάνωση, προχωρώντας στην απαγόρευση εισόδου στον βαψοτρίχη κόουτς από τη Γερμανία όχι απλά από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά γενικότερα από το γήπεδο. Αν ισχύει το ότι η ομοσπονδία της Ολλανδίας θα επανέλθει στο κατόπι του, τότε οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι.

 

Εδώ διαλέγετε εσείς: Σιμόν της Ισπανίας ή Ντουμπράφκα της Σλοβακίας

Ο ένας εξέθεσε εαυτόν και ομάδα, ο άλλος εαυτόν, ομάδα και συμπαίκτη.

Ο λόγος για να μείνει στην κερκίδα ο Σιμόν: Κάθε ποδοσφαιριστής δεν θέλει να βλέπει το όνομά του στο ταμπλό και τη λέξη Αυτ(ογκόλ) να συμπληρώνει τη σειρά. Τι να πει και ο Πέδρι που εμπιστεύτηκε τον γκολκίπερ της ομάδας του κόντρα στην Κροατία και γυρνώντας ανάποδα είδε τους Κροάτες να πανηγυρίζουν; Τουλάχιστον η Ισπανία δεν έχασε.

 

 

Ο λόγος για να μείνει στην κερκίδα ο Ντουμπράβκα: Έχεις πιάσει τα άπιαστα, μέχρι και πέναλτι κόντρα στην Ισπανία αλλά στην ίσως πιο εύκολη φάση θυμήθηκε μάλλον τα νιάτα του ως βολεϊμπολίστας. Και δυστυχώς για αυτόν η μπάλα δεν πέρασε πάνω από το φιλέ. Μέχρι το τέλος του ματς δέχτηκε άλλα τέσσερα τέρματα.

 

 

Ποιον από τους δύο λοιπόν θα έπρεπε οι stewards να στείλουν στην κερκίδα;

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved