Οι Suns «χόρευαν» ακόμα και αν είδαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κλείνει τον Γενικό.

Ο πρώτος τελικός του ΝΒΑ ανήκει στην ιστορία και με βάση αυτό που είδαμε τα ξημερώματα της Τετάρτης, καταλαβαίνουμε ότι δίκαια οι γηπεδούχοι Suns βρίσκονται μπροστά με 1-0 νίκες χάρη στο επιβλητικό 118-105. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελικά έπαιξε, είχε καλή απόδοση αλλά ακόμα έδειξε ότι δεν πατάει και τόσο άνετα. Λογικό αν το σκεφτεί κανείς καθώς ο τρόπος με τον οποίο παίζει από τη μία και η σοβαρότητα ενός τραυματισμού στο γόνατο από την άλλη δύσκολα σε αφήνουν ήσυχο.

Τουλάχιστον όπως είδαμε έκανε τη φάση του αγώνα στο βίντεο της αρχής, σε ένα στιγμιότυπο που θύμισε αρκετά την τάπα του LeBron στον Iguodala στους τελικούς του 2016.

 

 

Ο Chris Paul τελικά αν και πρωτάρης στους Τελικούς ήταν πραγματική ορχήστρα, ενέπνευσε τους συμπαίκτες του όσο έπρεπε και ταυτόχρονα με 32 πόντους πλήγωσε τους Bucks που καλούνται να αντιδράσουν στο επόμενο παιχνίδι.

Με τον Holiday να είναι εξαφανισμένος και τον Middleton να αστοχεί σε 14 σουτ, η παρέα του Giannis περιμένει τον επόμενο αγώνα στην Αριζόνα έτσι ώστε να βγάλει αντίδραση και ταυτόχρονα να βρει τα «πατήματά» της, τώρα που ο μεγάλος σταρ της είναι ξανά πίσω.

 

 

Στο παιχνίδι οι Suns είχαν τον έλεγχο του αγώνα και σε πολλά σημεία του αγώνα έδειξαν να το διασκεδάζουν, δίνοντας ελπίδες στους φίλους τους ότι το πολυπόθητο τρόπαιο πλησιάζει. Τουλάχιστον αυτό μας έδειξαν στο τέλος οι Booker, Paul και Ayton.

 

 
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved