Eurodilemmas podcast #3: Άγγλοι ή Γερμανοί; Ρονάλντο ή Εμπαπέ; Λάθος διαιτητή ή VAR;

Στο τρίτο podcast για το Euro, powered by betshop.gr, ο Νίκος Συρίγος και ο Κώστας Βαϊμάκης ασχολούνται (ξανά) με τα αγαπημένα τους EURODILEMMAS. 

Όπως για παράδειγμα, αν θέλουμε το παραδοσιακό, το πατροπαράδοτο, το old-school ποδόσφαιρο με τα λάθη των διαιτητών, ή μας αρέσει τελικά το modern football, όπου με τη βοήθεια του VAR και της τεχνολογίας μπορούν να διορθώνονται σοβαρά λάθη και - στις περισσότερες περιπτώσεις - να αποδίδεται δικαιοσύνη.

Επίσης αναλύουν αν υποστηρίζουν τους «ρομαντικούς» Άγγλους, που συχνά αποδεικνύονται υπεραισιόδοξοι ή ακόμα και αφελείς αλλά πάντα έχουν μια λατρεία για το ποδόσφαιρο και την Εθνική τους ομάδα και μια αταλάντευτη πίστη ότι «φέτος είναι η χρονιά τους», ή υποστηρίζουν τη «γερμαντική μηχανή», την πειθαρχία, τη μεθοδικότητα και τον ψυχρό και αλαζονικό αλλά συχνά αποτελεσματικό τρόπο που προσεγγίζουν οι Γερμανοί το ποδόσφαιρο στις μεγάλες διοργανώσεις.

Τέλος, συζητούν για το αν τελικά προτιμούν την εμπειρία και την ιστορία που κουβαλάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Euro, ή θέλουμε το καινούργιο, το νεανικό και το πολλά υποσχόμενο που έρχεται με φόρα και ακούει στο όνομα Κιλιάν Εμπαπέ.

Μέσα σε όλα αυτά προλαβαίνουν να πουν δυο κουβέντες για αναψυκτικά και χορηγούς, για γεμάτα και μισογεμάτα γήπεδα και τι τελικά μπορεί να βρήκε ο Γιοακίμ Λεβ στις ανασκαφές που έκανε στη μύτη του, όπως πάντα χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. Διότι όσο κι αν δεν τους πιάνει το μάτι σου, ο Νίκος και ο Κώστας ξέρουν καντάρια μπάλα...

Πατήστε το Play και απολαύστε:

 

Άκου εδώ στις συνεργαζόμενες πλατφόρμες:

Spotify
Google Podcasts
Apple Podcasts
Rss feed



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved