Το be continued: Euro συνέχεια με τα πάντα όλα!

Στυλό, μολύβια, όλα κάτω. Ό,τι μελέτη έγινε - έγινε. Το μουδιασμένο ξεκίνημα πέρασε, στο παρασύνθημα τώρα…!. Πως το λέει (και πολύ σωστά) το betshop.gr; «Να απολαμβάνεις το ευρωπαϊκό του 2020, το 2021». Ακριβώς αυτό… and it’s not bad! Ειδικά με τόσες επιλογές που μας προσφέρει σε όλα τα ματς της διοργάνωσης, εμπλουτίζουμε το statement μας και προσθέτουμε το… not bad at all!

Αφού μας προετοίμασε τις προηγούμενες εβδομάδες με τα φοβερά μακροχρόνια στοιχήματα, το betshop.gr μας βάζει περισσότερο στο κλίμα της διοργάνωσης, προσφέροντας περισσότερες από 400 επιλογές σε όλες τις αναμετρήσεις των ομίλων.

Έρχεται «δυνατό» ματς, "Αγγλία-Σκωτία” και συνεχίζουμε τις επόμενες μέρες με φουλ πανηγυρική διάθεση να… αντιμετωπίζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά! Από combo bets για όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, σε επιπλέον ειδικά στοιχήματα και αγορές για σκόρερ, το στοιχηματικό μενού που μας προσφέρει το betshop.gr θεωρούμε ότι είναι αντάξιο της υπομονής που κάναμε όλο αυτό το διάστημα!

Παράλληλα με την αγωνιστική δράση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, μας περιμένουν επιπλέον «έκτακτες» εκπλήξεις που θα μας κάνει να δούμε τη διοργάνωση με άλλο μάτι, απολαμβάνοντάς τη περισσότερο! Πλήρες πρόγραμμα αγώνων, πληθώρα αγορών και επιλογών σε κάθε ματς και επιπλέον δώρα που θα «σκάνε» σε ανύποπτες στιγμές στη διάρκεια του τουρνουά. Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου όπως του αξίζει!

Συμμετοχή στα παίγνια μόνο άνω των 21. | Παίξε υπεύθυνα| Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. | ΚΕΘΕΑ. 210 92 37 777. |Ρυθμιστής: MGA. | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved