Assosiated Press O Luka Dončić άξιζε ένα ακόμα παιχνίδι

Είναι κρίμα που ο «Luka Magic» αποκλείστηκε τόσο νωρίς, αλλά τίποτα δεν μας απογοητεύει μετά από τέτοιες παραστάσεις. 

Αυτός ο πρώτος γύρος των NBA Playoffs ήταν πράγματι τόσο εθιστικός, σε σημείο που εκνευριζόσουν που έπρεπε να ξενυχτήσεις για να παρακολουθήσεις έστω και ένα παιχνίδι. Με το ματς Clippers-Mavericks να κλείνει την πρώτη φάση, πλέον μπορούμε να πούμε και επίσημα πως ό,τι έχουμε δει μέχρι στιγμής ουδεμία σχέση έχει με το περσινό «Bubble» του Orlando. Με τις ομάδες να έχουν έρθει με ρυθμό και όρεξη, εμπνεόμενοι από το κοινό που βρίσκεται στις εξέδρες και από τη στιγμή που το μεγάλο φαβορί, Lakers, βρίσκεται ήδη σπίτι του, ο θρόνος περιμένει κάθε ομάδα που θα το θέλει περισσότερο. 

Δείτε ποιοι έχουν προκριθεί στα ημιτελικά της εκάστοτε περιφέρειας στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Το μπάσκετ είναι άδικο, Luka Dončić

Η διαδικασία των NBA Playoffs διαθέτει αγωνία, μεγάλα ματς και μνημειώδεις παραστάσεις από τους πρωταγωνιστές του. Μαζί με τους θριαμβευτές ωστόσο, έχει τη μαγεία να αποθεώνει και τους ηρωικούς «πεσόντες», καλή ώρα όπως ο Curry, o Lillard και πιο πρόσφατα ο Dončić.

Η συγκεκριμένη τριάδα θα μπορούσε άνετα να είναι υποψήφια για τον τίτλο του MVP των Playoff (ο Curry των Play-In), αλλά για την ώρα διεκδικεί το άτυπο βραβείο των κορυφαίων άτυχων της σεζόν.

Ειδικά ο «Luka Magic» με όσα έκανε στους Clippers εδώ και εφτά παιχνίδια, σου έβγαζε κυριολεκτικά αυτό το «κρίμα είναι» από τα βάθη της ψυχής σου. Παίκτες σαν τον Dončić που δίνουν αξία στο ξενύχτι σου με εμπνεύσεις που μόνο στο 2K γίνονται πραγματικότητα.

 

 

Επί χρόνια μιλάμε για το «cheat mode» του ΝΒΑ που λέγεται Steph Curry, αλλά ποιος είδε τον Dončić σε αυτά τα Playoff και δεν του υποκλίθηκε; Αυτή η αίσθηση που έχει στο σουτ και τις κινήσεις του, σε αναγκάζουν να παραληρείς και πλέον όχι να απορείς για τον τρόπο που τα βάζει.

Εκείνο το περιβόητο «how did he do it?» πριν από τρία χρόνια στο Portland αποτελεί την απόλυτη ουτοπία σε σχέση με όσα κάνει τα τελευταία χρόνια.

 

 

Μπορεί τελικά να μην κατάφερε να περάσει την ομάδα του από τον «σκόπελο» που ονομάζεται Clippers, ωστόσο ο Dončić με τη φετινή του παρουσία στην Post Season μας έδωσε μία ακόμα υπόσχεση για το μέλλον.

 

 

Ένα μέλλον που δύσκολα θα τον βρει μακριά από τους τίτλους και την απόλυτη καταξίωση από τον κόσμο του μπάσκετ. Ο Σλοβένος είναι ακόμα 22 χρονών και ακόμα δεν έχει φτάσει καν το πικ των δυνατοτήτων του. Όταν θα έχει και ένα πιο ισχυρό σύνολο γύρω του, πιθανόν να κάνουμε την κουβέντα που κάνουμε τώρα για τον LeBron.

#GOAT



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved