Lakers - Warriors: Το «Super Bowl» που αξίζαμε

Πόσο καλύτερα νιώθει όποιος παρακολούθησε το «μπρα ντε φερ» LeBronCurry τα ξημερώματα;

Μόνο και μόνο που θα ήταν οι δυο τους αρκούσε για να βάλεις to ξυπνητήρι λίγο νωρίτερα από κάθε άλλη καθημερινή. Lakers και Warriors, σε μονό ματς στο Staples Center με «έπαθλο» τη συμμετοχή στα NBA PlayOffs ήταν πόλος έλξης, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, το ενδιαφέρον μας δεν ήταν τόσο για τις φανέλες όσο για τους πρωταγωνιστές. Ο LeBron James στην προσπάθειά του να κατακτήσει τον φετινό τίτλο από τη μία, από την άλλη ο καλύτερος Steph Curry που έχουμε δει ποτέ σε regular season.

 

 

Μπορεί με τη νίκη απλώς να κέρδιζες ένα απλό εισιτήριο για την Post-Season, στα μάτια του κόσμου ωστόσο έμοιαζε ως το απόλυτο μπρα ντε φερ μεταξύ δυο παικταράδων. Μια τιτανομαχία «γιγάντων» που ελπίζαμε να γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΝΒΑ.

Και τελικά γράφτηκε.

 

 

Μας ένοιαξε το αποτέλεσμα;

Μετά από τέτοιο σασπένς; Πραγματικά καθόλου, εκτός και να είσαι φαν κάποιας εκ των δύο ομάδων. Του έλειπε τίποτα; Και μάχη σώμα με σώμα είχε, και σχεδόν «σαραντάρα» από τον Curry είχε, και τρίποντο-μαχαιριά στο φινάλε από τον LeBron. Κάτι άλλο να ζητήσουμε;

Μετά από ένα τέτοιο event δεν γίνεται να μη νιώθεις «χορτασμένος» και πραγματικά ικανοποιημένος από αυτό που είδες. Ένα μενού φτιαγμένο από τα πιο χορταστικά συστατικά, με δύο «Master Chef» που φρόντισαν να απολαύσουμε κάθε δευτερόλεπτο που παρακολουθήσαμε.

 

 

Αν υπήρχε ένα παράπονο, αυτό θα ήταν το πόσο κρίμα είναι που κάποιος τίτλος στο ΝΒΑ δεν μπορεί να κριθεί σε μονό παιχνίδι. Ωραία είναι η σειρά αγώνων, αλλά το μονό παιχνίδι όπου τα πάντα μπορούν να γίνουν προσθέτει πάντα μεγαλύτερο κύρος και δημιουργεί μύθους.

Έναν εξ αυτών ζήσαμε τα ξημερώματα Τετάρτης 20/5. Το καλύτερο ζέσταμα για τα Playoff που θα ζήσουμε σύντομα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved