O Ryan Reynolds αγόρασε ποδοσφαιρική ομάδα και την κάνει ταινία

Θα μπορούσε να είναι σενάριο κάποιου φιλμ, ωστόσο αληθεύει ότι ο Deadpool «μπήκε» στο ποδόσφαιρο.

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που αποφασίζουν να επενδύσουν στο χώρο του ποδοσφαίρου ή γενικότερα τον αθλητισμό. Πριν από κάποια χρόνια ο LeBron James «μπήκε» στη Λίβερπουλ, κάτι που προκάλεσε έκπληξη ωστόσο λόγω του franchise στο οποίο επένδυσε, η κίνηση έγινε αποδεκτή με θαυμασμό.

Τι μπορούμε όμως να πούμε για τον Ryan Reynolds παρέα με τον Rob McElhenney οι οποίοι αποφάσισαν να επενδύσουν στο ποδόσφαιρο για χάρη της ουαλικής Ρέξαμ(Wrexham);

 

 

Αρκετός κόσμος ίσως να μη γνωρίζει καν την ύπαρξη της συγκεκριμένης ομάδας, ωστόσο είναι από τις πιο ιστορικές του πλανήτη καθώς ιδρύθηκε το μακρινό 1807. Μάλιστα το εγχείρημα του Reynolds δεν ήταν και τόσο εύκολο καθώς η ομάδα δεν ανήκε σε κάποιο όμιλο αλλά τους φιλάθλους της και χρειάστηκε σχετική ψηφοφορία προκειμένου να αποκτήσει ένα μεγάλο πακέτο των μετοχών της.

 

 

Με τον Reynolds λοιπόν πλέον στον «προεδρικό θώκο» της Wrexham, η ομάδα αλλάζει σελίδα καθώς θα λάβει ζεστό χρήμα -άμεσα θα μπουν 2 εκατομμύρια λίρες και αρκετά αργότερα- ενώ ταυτόχρονα θα λάβει εκ νέου διαφήμιση μέσω ντοκιμαντέρ.

 

 

 

Στόχος των Reynolds και McElhenney είναι ο κόσμος να γνωρίσει καλύτερα μία εκ των πλέον ιστορικών ομάδων του ποδοσφαίρου. Χάθηκε να μπει σαν μέτοχος στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό;  

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved