Δωρεάν πλύσιμο αυτοκινήτου αν έχεις φανέλα Harden για πέταμα

Στο Houston έχουν χιούμορ και αυτό το πλυντήριο αυτοκινήτων έχει μια σούπερ προσφορά για τους πελάτες του.

Το Τέξας είναι μεγάλη Πολιτεία των ΗΠΑ, για αυτό και δεν έχει μονάχα μία ομάδα που να το εκπροσωπεί στο ΝΒΑ. Στο Dallas είναι οι Mavericks,  στο San Antonio οι Spurs και στο Houston οι Rockets. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα οι τελευταίοι βρίσκονται ιδιαίτερα στο προσκήνιο λόγω της ανταλλαγής-έπους που έστειλε τον James Harden στο Brooklyn, βάζοντας τέλος στο μεγάλο σίριαλ αποχώρησής του που κρατούσε από την ώρα και τη στιγμή που τελείωσε η σεζόν στη «Φούσκα» του Ορλάντο.

Ο «Μούσσιας» έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να γίνει αντιπαθητικός και να ωθήσει την ομάδα του να τον παραχωρήσει με ανταλλαγή και οι Rockets δίχως να αντέξουν για πολύ τα τερτίπια του, τον έστειλαν στους Nets, παίρνοντας πάντως πίσω εξαιρετικά ανταλλάγματα προκειμένου να στήσουν ξανά μια γερή ομάδα.

 

 

Το γεγονός ωστόσο ότι ο Harden έτρεχε συνεχώς σε Strip Clubs παρότι έχει απαγορευτεί για τους αθλητές του ΝΒΑ λόγω Covid 19, το ότι δεν έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση των ρουκετών αδικαιολόγητα και όταν πλέον ήρθε εμφανίστηκε «θρεφτάρι», τσακώθηκε με νεαρό συμπαίκτη του και άλλα πολλά, εκτός από τη διοίκηση των Τεξανώς φαίνεται εξαγρίωσε και το κόσμο του Houston με αποτέλεσμα να θεωρείται πλέον «κόκκινο πανί».

Μία επιχείρηση μάλιστα αντιμετώπισε με χιούμορ την κατάσταση κάνοντας μια προσφορά στους πελάτες του στο όνομα του Harden.

 

 

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης δήλωσε πως τα αυτοκίνητα θα πλένονται δωρεάν, εάν οι ιδιοκτήτες τους θα πετούν στα σκουπίδια του μαγαζιού τη φανέλα των Rockets με το όνομα του άλλοτε ηγέτη της ομάδας.

Δείτε πώς γίνεται η διαδικασία στο παρακάτω βίντεο:

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved