O Mayweather ακολουθεί το παράδειγμα του Tyson

Άλλο ένα comeback στην παγκόσμια πυγμαχία, αυτή τη φορά για έναν αγώνα επίδειξης κόντρα στον Logan Paul.

Ήταν να μη γίνει η αρχή. Ο Mike Tyson φόρεσε ξανά τα γάντια της πυγμαχίας μετά από 15 χρόνια και αντιμετώπισε σε ένα σπουδαίο ματς τον Roy Jones Jr. θυμίζοντας σε όλους μας την καλή εποχή του μποξ. Εκτός από τον θόρυβο για την μεγάλη επιστροφή του, ο Tyson υπολογίζεται ότι φούσκωσε για τα καλά τον τραπεζικό του λογαριασμό και με βάση την κατάσταση που διαδραματίζεται τις τελευταίες μέρες μεταξύ αυτού και του Evander Holyfield, μάλλον θα δει και άλλα κέρδη καθώς ο τρίτος μεταξύ τους αγώνας δεν είναι μακριά.

Και δημοτικότητα και λεφτά με λίγα λόγια. Και όπου ακούς χρήμα, τον Floyd «Money» Mayweather μην τον αφήνεις ποτέ στην απ’ έξω.

 

 

Ο άλλοτε αήττητος παγκόσμιος πρωταθλητής έχει αφήσει πολλές φορές να εννοηθεί ότι θα επιστρέψει για άλλον έναν αγώνα μετά από εκείνον εναντίον του Conor McGregor τον Αύγουστο του 2017, αλλά δεν θα αντιμετωπίσει τον Manny Paquiao όπως θα ήθελαν οι περισσότεροι αλλά τον Logan Paul.

Το όνομά του μπορεί να σας λέει κάτι, καθώς ο αδερφός του, Jake ήταν αυτός που σώριασε με knock out τον πρώην ΝΒΑερ, Nate Robinson στο ίδιο PPV με εκείνο του Tyson vs Jones Jr. Κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί ο Mayweather διάλεξε τον συγκεκριμένο αντίπαλο αντί για τον αδερφό του, κάτι που ήρθε να προστεθεί στην ήδη κακή φήμη του, ότι διαλέγει αντιπάλους προκειμένου να διατηρεί το αήττητό του.

 

 

Ακόμα και έτσι να είναι, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Mayweather έχει καταλάβει ότι αυτά τα exhibition matches μπορεί να μην αποφέρουν τίτλους και δόξα, αλλά αρκετό χρήμα ασχέτως αποτελέσματος.

Ο αγώνας μεταξύ των Floyd Mayweather και Logan Paul θα προγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου του 2021, όπως ανακοίνωσε ο «Money» μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved