O Nate Robinson ετοιμάζεται να πατήσει το ρινγκ

Ο άλλοτε σταρ του ΝΒΑ, θα δώσει τον πρώτο του αγώνα πυγμαχίας πριν το comeback του Tyson.

Όλος ο κόσμος σήμερα θα έχει το βλέμμα του στο ρινγκ του Staples Center, καθώς στο main event της βραδιάς, ο Mike Tyson θα επιστρέψει μετά από 15 χρόνια και θα τα βάλει με τον κορυφαίο των 90’s, Jones Jr.

Η συγκεκριμένη βραδιά ωστόσο έχει και άλλο ένα event που λίγοι περίμεναν. Σε έναν από τους αγώνες που θα προηγηθούν του Tyson vs Jones, θα βρεθεί στο ρινγκ ένας πρώην παίκτης του ΝΒΑ που θα πραγματοποιήσει το επαγγελματικό του ντεμπούτο. Ο λόγος για τον Nate Robinson.

 

 

Αν σας θυμίζει κάτι το όνομα, καλά κάνετε. Είναι ο ύψους 1,75 m πρώην παίκτης των Knicks, Bulls, Golden State, Denver Nuggets και Celtics, ο οποίος άφησε το μπάσκετ για να αφοσιωθεί στην πυγμαχία. Είναι εκείνος που κατάφερε να κερδίσει τη βαρύτητα και να «πετάξει» μέχρι και πάνω από τον Dwight Howard, κερδίζοντας τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο ΝΒΑ (η μία από τις τρεις συγκεκριμένα που το κατάφερε).

Ο «Kryptonate» όπως ήταν το παρατσούκλι του, απόψε θα φορέσει τα γάντια της πυγμαχίας για πρώτη φορά σε επαγγελματικό αγώνα και στα 36 του θα αναζητήσει μια νέα καριέρα. Ο ίδιος γυμνάζεται επί 6 φορές τη βδομάδα, δύο φορές τη μέρα και απόψε θα θα αντιμετωπίσει τον μποξέρ και Youtuber, Jake Paul που αυτή τη στιγμή μετράει μία νίκη σε έναν αγώνα στο ενεργητικό του, σε μια αναμέτρηση των 6 γύρων.

 

 

«Πολλοί πιστεύουν ότι θα χάσω αλλά είμαι εδώ για να τους αφήσω έκπληκτους», σχολίασε ο κοντός για τα δεδομένα του ΝΒΑ, ο οποίος θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να αψηφήσει τα στερεότυπα και να δώσει άλλο ένα λόγο στα underdogs ότι μπορούν να τα καταφέρουν μπροστά στις δυσκολίες.

Ο τύπος έχει πάρει διαγωνισμούς καρφωμάτων στο ΝΒΑ απέναντι σε θηρία, τον Jake Paul θα φοβηθεί;

Δείτε φωτογραφίες του πυγμάχου Nate Robinson στο παρακάτω άλμπουμ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved