«Greek Freak»: Αναζητείται ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Πρέπει να μπορεί καρφώσει.

Ίσως αυτή τη στιγμή να είναι μέσα στα πιο διάσημα άτομα στον κόσμο και αυτόν δεν αποτελεί υπερβολή. Όπως έχει πει και ο διάσημος ενδυματολόγος Γιώργος Παπαδόγαμβρος «στην Ελλάδα δεν έχουμε καταλάβει την πραγματική δυναμική του Γιάννη στον κόσμο» και όσο περνάει ο καιρός θα έχουμε κάθε λόγο να το καταλάβουμε. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτός από το μπασκετικό πακέτο (δύο βραβεία MVP στο ΝΒΑ είναι αυτά) έχει και το κατάλληλο story πίσω του που τον γιγαντώνει στα μάτια των απανταχού φαν του σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

 

Η ιστορία του νεαρού από τα Σεπόλια που μεγάλωσε μέσα στη φτώχια, που παρέα με τους γονείς και τα αδέρφια του δεν ήξερε αν θα μπορέσει να έχει φαγητό κάθε μέρα, η ενασχόλησή του με το μπάσκετ και το εισιτήριο για μια καλύτερη ζωή στην Αμερική μέσω του Φιλαθλητικού στην Α2 είναι έτοιμη να πάρει σάρκα και οστά.

 

 

Η ταινία θα ασχοληθεί με τα παιδικά του χρόνια με την streaming υπηρεσία Disney+ να δίνει στην παραγωγή τον τίτλο «Greek Freak» και την παραγωγή να αναζητεί τον άνθρωπο που θα υποδυθεί τον δις MVP στο ΝΒΑ. Με την ταινία μάλιστα εμπλέκονται άτομα εγνωσμένης αξίας του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Ποιος θα είναι άραγε ο νεαρός Giannis στην ταινία «Greek Freak»;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved