Η ζωή θα ήταν πολύ βαρετή χωρίς τον Zlatan

Σιγά που δεν θα τα ‘βαζε με τον κορονοϊό.

Το ξέρουμε πως δεν είναι εποχές για πλάκες, ιδιαίτερα όταν βλέπεις ότι άνθρωποι πεθαίνουν λόγω κορονοϊού, τον κόσμο να ζει μέσα στην αβεβαιότητα, παρατηρώντας ταυτόχρονα ορισμένους που αρνούνται να συμμορφωθούν με τη νέα αυτή κατάσταση που ζούμε. Ακόμα και έτσι ωστόσο λίγο χιούμορ για να κατευνάσει την καταιγίδα δεν βλάπτει. Θα έλεγε κανείς πως ένα αστείο με τον Chuck Norris εναντίον του Covid-19 θα έπρεπε να το έχουμε ακούσει τόσο καιρό, αλλά μια ατάκα περιμένουμε που δεν έρχεται ποτέ. Πάλι καλά που υπάρχει ο Zlatan Ibrahimovic και σπάει λίγο ο πάγος.

 

 

Μπορεί στη Μίλαν και γενικότερα στην Ιταλία να «έπαθαν» βλέποντας τον να βγαίνει θετικός στον κορονοϊό, με τον «Ίμπρα» να τίθεται σε καραντίνα στο σπίτι του. Οι «ροσονέρι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του για λίγες μέρες κάτι που σημαίνει ότι ο Σουηδός έχει άπειρο ελεύθερο χρόνο μπροστά του. Αφού δεν μπορεί να χτυπήσει κάποιο από τα αγαπημένα του τατουάζ, σίγουρα θα ασχοληθεί με την άλλη του αγαπημένη συνήθεια. Τις δημόσιες ατάκες του.

Από τη στιγμή που ο κορονοϊός του «χτύπησε» την πόρτα, δεν γινόταν να μην ασχοληθεί μαζί του.

«Ήμουν αρνητικός στον Covid χθες, και θετικός σήμερα. Δεν έχω συμπτώματα, οπότε δεν έγινε και τίποτα. Ο Covid είχε το κουράγιο να με προκαλέσει. Κακή ιδέα...» έγραψε στο Twitter ο Zlatan και ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη πολλών ανθρώπων που διάβασαν την ατάκα.

 

tiwr

 

Για τον Zlatan δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση. Είτε τον συμπαθείς, είτε τον αντιπαθείς. Είναι τόσο νάρκισσος, τόσο τρελός, τόσο κάφρος και υπερόπτης που καταντάει συμπαθητικός. Αν όμως υπάρχει κάτι που πρέπει να παραδεχτούμε σε αυτόν, είτε δηλώνεις fan ή hater, αυτό είναι η αυθεντικότητά του.

Μπορεί σύντομα να γίνεται 39 ετών αλλά δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί ατραξιόν μέσα στο γήπεδο, στις συνεντεύξεις Τύπου, στις δηλώσεις και social media. Γιατί πολλοί διάσημοι προσεβλήθησαν από τον κορονοϊό, αλλά κανείς δεν αντέδρασε με τέτοιο χιούμορ (ή όπως θα έκανε ούτως ή άλλως) σαν τον Zlatan. 

Θυμήσου στο παρακάτω άλμπουμ τις κορυφαίες ατάκες που έχει ξεστομίσει: 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved