Ο Haaland ξεπερνά τα 100 km/h μέχρι και στον πάγο

Το σπριντ του παίκτη της Dortmund έχει μετατραπεί σε τρολ τεραστίων διαστάσεων.

Την ώρα που οι Messi και Cristiano Ronaldo βαδίζουν προς τη Δύση της καριέρας τους και ο Mbappe μαζί με τον Neymar δεν αποτελούν τις πιο συμπαθητικές φιγούρες στον ποδοσφαιρικό χάρτη, ένας νεαρός έχει ξεπροβάλει από το πουθενά και έχει φέρει τούμπα τον κόσμο.

Ο νεαρός Erling Haaland έχει τρελάνει την Ευρώπη με τη φανέλα της Dortmund σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Στο πρόσφατο παιχνίδι μάλιστα κόντρα στην Paris Saint-Germain σκόραρε δυο τέρματα και έκανε ολόκληρο του Westfalenstadion να παραμιλά.

 

Αυτό όμως που έχει τρελάνει τον κόσμο είναι το τρομακτικό τρέξιμο που έκανε στο πρώτο 45λεπτο όταν μετά από μια απίστευτη κούρσα βρέθηκε από την άμυνα στην επίθεση σε χρόνο dt, λες και μπήκε στην ζώνη του DRS της Formula 1.

Και ένας ανθρώπινος «Road Runner» είναι τέλεια τροφή για τρολ. Πώς νομίζεις ότι θα τα πήγαινε σε μια κούρσα κόντρα στον Usain Bolt;

Οι δυο τους θα μπορούσαν να είναι και συμπαίκτες στην Borusia. 

Απόλαυσέ τον στο παρακάτω βίντεο όπου πλέον έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο ταχύτητας, σε ένα βίντεο όπου μέχρι και ο John Travolta στο «Pulp Fiction» δεν προλαβαίνει να τον δει:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved