Πολλά ακούστηκαν για όλα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στο γήπεδο "Καραϊσκάκης" και προφανώς δεν μιλάμε για τα αγωνιστικά ζητήματα. Συνηθισμένοι εδώ και χρόνια στο να ξεχνάμε τα αμιγώς ποδοσφαιρικά και να ασχολούμαστε μόνο με τα υπόλοιπα και κυρίως με τα φαινόμενα βίας που μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

«Μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά», λέμε και ξαναλέμε ξενερωμένοι μεταξύ μας, αλλά να που έρχονται μια στο τόσο και παραδείγματα από το εξωτερικό για να μας υπενθυμίσουν πως δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε καταφέρει να αναγάγουμε τη μανούρα σε κεντρικό πρωταγωνιστή. Ένα από αυτά, ήρθε από τον προχθεσινό επεισοδιακό αγώνα ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Μπαρτσελόνα. Εκεί όπου το καμάρι της Καταλονίας βρέθηκε στην εκπνοή του ματς κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 2-2 να κερδίζει πέναλτι.

Λιονέλ Μέσι στην εκτέλεση, γκολ, πανηγυρισμοί μπροστά στην κερκίδα των γηπεδούχων και ΤΣΟΥΠ! Ένα μπουκάλι να σκάει στο κεφάλι του Νεϊμάρ, του Σουάρες και του Μέσι κάνοντας ένα ιδιότυπο strike. H μόνη... κορίνα που δεν έπεσε ήταν ο αργεντινός σούπερ σταρ, ο οποίος έσπευσε να γυρίσει προς το πέταλο και να ρίξει τα γαλλικά του προς τους οπαδούς της Βαλένθια.

Όλα τα λεφτά στο σκηνικό (που μπορείτε να παρακολουθήσετε μετά το 01:00 του βίντεο) είναι το ξεκάθαρο "hijos de puta" που φαίνεται να λέει τσαμπουκαλεμένος όσο δεν πάει.

Και ξέρετε τι μας έφερε στο μυαλό ο μπαγάσας ο Λίο; Λίγο από... Narcos και πολύ από Βάγκνερ Μούρα, ο οποίος υποδύεται αριστουργηματικά τον Πάμπλο Εσκομπάρ κι έχει τη συγκεκριμένη φράση για ψωμοτύρι. 

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved