Conor McGregor: Επιστρέφει στο UFC και εμείς αδημονούμε

Ο τρελός Ιρλανδός επιστρέφει στο αγαπημένο του «κλουβί», όπου θα συναντήσει τον Donald Cerrone στις αρχές του 2020.

Η μέρα που περιμέναν εκατομμύρια οπαδοί των μαχητικών σπορ πλησιάζει. Ο Conor McGregor επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στην ενεργό δράση, δηλώνοντας έτοιμος για το μεγάλο comeback του στο UFC.

 

 

Ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Donald “Cowboy” Cerrone στις 18 Ιανουαρίου του 2020, στο main event του UFC 246 στο Las Vegas, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του UFC, Dana White, στο ESPN.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Happy Thanksgiving All

A post shared by Donald Cerrone (@cowboycerrone) on

 

Ο αγώνας αυτός, θα είναι ο τρίτος του McGregor στην κατηγορία των 77 κιλών, με τον Ιρλανδό να βρίσκεται στο 1-1 με τον Nate Diaz. O McGregor επιστρέφει στην ενεργό δράση και το αγαπημένο του «κλουβί», μετά τον Οκτώβριο του 2018 και την ήττα του από τον Khabib Nurmagomedov στον 4ο γύρο του UFC 229.

 

74156030 cada 11e9 a9fc a23cfbfffabd

 

Ο ντόρος και ο… κακός χαμός που έγινε κυρίως μετά τον αγώνα αυτό, αποτέλεσε και την κύρια αιτία της συνεχούς αναβολής της επιστροφής του McGregor στους αγώνες. Από τότε ο Ιρλανδός κυρίως απασχολεί για διάφορα… ανάρμοστα περιστατικά όπως η επίθεσή του σε ηλικιωμένο σε μπαρ στο Δουβλίνο, αλλά και το… τραμπούκισμα οπαδού έξω από κλαμπ στο Μαϊάμι.

 

usa today 11394162.0

 

Ο McGregor δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στα μεγάλα event και περιμένει πως και πως τις μάχες του με τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα του αθλήματος. Θα πρέπει όμως να περάσει πρώτα από τον διψασμένο για μια σπουδαία διάκριση Cerrone (36-13), ο οποίος έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία, προκειμένου το όνομά του να ακουστεί σε όλο τον πλανήτη.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved