Η γροθιά του Γκολόβκιν πόνεσε ακόμα και την κάμερα

Ο Καζάκος έστειλε «αναίσθητο» τον Steve Rolls και περιμένει τη μεγάλη ρεβάνς με τον Canelo Alvarez.

Το 2017 ο πυγμάχος Gennady Golovkin μπήκε στο ρινγκ αήττητος αλλά κόντρα στον Μεξικανό Canelo Alvarez τα είχε βρει σκούρα. Πολλοί μάλιστα χαρακτήρισαν τον συγκεκριμένο αγώνα και ως «μάχη όλων των εποχών».

Με το τελευταίο χτύπημα του κουδουνιού, οι δυο πυγμάχοι αποχώρησαν ισόπαλοι, ωστόσο στη ρεβάνς του επόμενου χρόνου είχαμε νικητή. Και αυτός δεν ήταν ο Golovkin. O Μεξικανός είχε γράψει ιστορία, όντας ο πρώτος ο οποίος ανάγκασε τον Καζάκο σε ήττα, προκαλώντας τριγμούς στην παγκόσμια πυγμαχία.

 

Πολλοί θεώρησαν πως ο Golovkin δεν θα γύριζε ποτέ ο ίδιος, ωστόσο με βάση τον αγώνα-comeback του, φάνηκε να επιστρέφει ιδιαίτερα αγριεμένος. 

Ο δύσμοιρος Steve Rolls μπήκε στο ρινγκ του Madisson Square Garden απέναντί του και άντεξε για 4 γύρους. Και πολλοί ήταν από ό,τι φαίνεται: 

 

Ο 37χρονος πυγμάχος δεν σταμάτησε πουθενά, φόρτωσε με όλη του τη λύσσα τον Rolls και αφού τον έστειλε «αναίσθητο», γύρισε στην κάμερα και αφού έκανε δηλώσεις… αγάπης για τα knock out, πέταξε το γάντι στον Canelo:

«Είμαι έτοιμος για τον Canelo το Σεπτέμβρη» δείχνοντας πως είναι αποφασισμένος για τη ρεβάνς του «αιώνα», για να καταλήξει τελικά:

«Όλοι ξέρουμε με ποιον θέλουν οι φίλαθλοι να παλέψω». Το αν θα διεξαχθεί το τρίτο κεφάλαιο της τεράστιας κόντρας τους κανείς δεν το γνωρίζει. Σίγουρα οι διαπραγματεύσεις και τα λεφτά θα είναι ένας μεγάλος βραχνάς, αλλά όλοι ξέρουμε πως το «Golovkin vs Canelo III» πλησιάζει.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved