10 φάσεις Αντετοκουνμπικής παράνοιας που τον έστειλαν στο All Star Game!

Στις δείχνουμε μία προς μία, ψηφίζεις την καλύτερη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι κι επίσημα στο All Star Game του ΝΒΑ. Ο «Greek Freak» είναι ο πρώτος Έλληνας που θα συμμετάσχει στη μεγάλη γιορτή του μαγικού κόσμου, τρελαίνοντας ολόκληρο το ΝΒΑ με τα κατορθώματά του.

Ο Γιάννης προσφέρει ουσία, είναι το Α και το Ω της ομάδας του, είναι ο πρώτος παίκτης που λάτρεψε τόσο πολύ το Milwaukee από την εποχή του Lew Alchidor - a.k.a. Kareem Abdul-Jabbar, και πλέον μπορεί άνετα να μπει στην ίδια φράση με τους υποψήφιους για τον MVP της σεζόν. Φέτος έκανε πολλούς αστέρες να γονατίσουν μπροστά του, οι φαν τον λατρεύουν και η επιλογή του στο All Star Game της Νέας Ορλεάνης ήταν αναπόφευκτη. 

Ο Γιάνναρος είναι ό,τι πιο κοντινό αυτή τη στιγμή στον Human Highlight Film (a.k.a. Dominique Wilkins) από άποψη θεάματος, σε σημείο που το καθημερινό Top 10 είναι ένα βήμα πριν να μετονομαστεί σε «Giannis and the Rest of NBA», καθώς η είδηση δεν είναι αν θα βρίσκεται σε αυτό, αλλά σε ποιο αριθμό. Το Ratpack που παρακολουθεί πιστά τον Γιάννη, μάζεψε τις καλύτερες φάσεις του από τότε που βρίσκεται στο ΝΒΑ και σε καλεί να ψηφίσεις την καλύτερη.

Πριν λίγες ώρες ψήφιζες για να τον στείλεις στο All Star Game. Πλέον ήρθε η ώρα να αναδείξεις το κορυφαίο highlight της καριέρας του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved