Ένα buzzer, μα τι buzzer!

Ο Dwayne Wade το’ χει ακόμα.

Είναι πιθανότατα η τελευταία σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ. Ο Dwayne Wade έχει λιγότερο ενεργό ρόλο φέτος στο αγαπημένο του Miami, ωστόσο σαν μεγάλος πρωταγωνιστής που είναι δεν θα δεχόταν ποτέ να μένει καθισμένος στον πάγκο. Τουλάχιστον όχι στις κρίσιμες στιγμές των αγώνων.

 

 

Ο «Flash» χτες είδε την ομάδα του να κάνει ό,τι θέλει στο πρώτο μέρος κόντρα στην Dream Team των Warriors. Οι Heat ήταν με όλη τη σημασία της λέξης, «καυτοί» και τελείωσαν το πρώτο μέρος έχοντας σκοράρει 74 πόντους. Το σημαντικότερο δε ήταν ότι είχαν πάρει ταυτόχρονα διαφορά ασφαλείας η οποία ξεπερνούσε τους 20 πόντους.

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο τα πράγματα ζόρισαν. Ο Durant πήρε μπρος, ο Clay Thompson δυσκολευόταν να αστοχήσει και οι Warriors όχι μόνο έφτασαν τους αντιπάλους τους, αλλά τους προσπέρασαν κιόλας λίγο πριν το φινάλε. Στα 9 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, το σκορ ήταν στο 125-123 υπέρ της παρέας του Curry.

Πριν μάθεις τι έγινε στο φινάλε, τσέκαρε το αφιέρωμα για τα καλύτερα Standing Ovation στην ιστορία του ΝΒΑ.

Κάπου εκεί όμως μίλησε ο Wade, με έναν τρόπο που μόνο ο ίδιος ξέρει. Γιατί αρχικά δέχτηκε τάπα από τον Durant στην προσπάθειά του για τρίποντο, ωστόσο με δέκατα να απομένουν για την τελευταία κόρνα και μη έχοντας άλλη επιλογή, έπιασε την μπάλα με το ένα χέρι και κάνοντας ταυτόχρονα… κουτσό, την εκσφενδόνισε προς το καλάθι.

Το τι έγινε στο φυλάμε παρακάτω…

 

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved