Weekend break: Οι καλύτερες street style ιδέες για τα looks του σαββατοκύριακου

Μια επίσκεψη στο The Mall Athens για shopping ιδέες και φαγητό.

Ποιος είπε ότι το street style γίνεται μονάχα με την αγορά casual ρούχων, μια βερμούδα δηλαδή, ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα T-Shirt;  Στη βόλτα του σαββατοκύριακου ειδικά, κατά τη διάρκεια της οποίας θέλεις να είσαι άνετος και χαλαρός μετά από μια βδομάδα γεμάτη υποχρεώσεις, έχεις απαίτηση το στυλ σου να σε ανεβάζει, τόσο αισθητικά όσο και πνευματικά. 

 

mall1

 

Γι’ αυτό, λοιπόν, και εμείς κάναμε μια βόλτα στο The Mall Athens, προκειμένου να αναζητήσουμε όλα εκείνα τα key-items, ώστε να το δημιουργήσουμε το δικό μας street style, το οποίο ταιριάζει και στο πρόγραμμά μας και στην πόλη που τόσο αγαπάμε.

 

First stop: VARDAS

Η περιήγησή μας στους χώρους του The Mall Athens ξεκίνησε από το κατάστημα Vardas, ένα μέρος που φημίζεται μεν για τις premium επιλογές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν διαθέτει ποικιλία και στα casual outfits. Και κάπως έτσι, με τη μία το μάτι μας έπεσε πάνω σε ένα polo t-shirt με πορτοκαλί χρώμα, προκειμένου να εξασφαλίσουμε μια πιο επίσημη ένδυση, πριν προχωρήσουμε σε leisure επιλογές.

 

mall2

Vardas, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6197868

 

Το street style ξεκινάει εδώ!

Η επόμενη στάση μας, ήταν στο πολυαγαπημένο κατάστημα Vans, που αποτελεί σταθερή αξία ανεξαρτήτως ηλικίας, ειδικά αν διαθέτεις το street style μέσα σου. Το ιδιαίτερο design στο παπούτσι Skate Old Skool έχει κάτι ταυτόχρονα κοινό, αλλά πραγματικά μοναδικό σε σχέση με τα υπόλοιπα σχέδια της Vans. Το δε πορτοκαλί του χρώμα είναι must για κάθε ανοιξιάτικο look.

 

mall3

Vans, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, τηλ. 210 6198418

 

Μια μικρή παύση για αναζωογόνηση

Με τη βόλτα μας να προμηνύεται αρκετά μεγάλη, ήταν καλή ευκαιρία να αναζωογονηθούμε με κάποιο από τα μοναδικά προϊόντα του My Daily Spot. Μπροστά στην ιδιαίτερη ποικιλία αγαθών, τα οποία δεν συναντάς και κάθε μέρα, καταλήξαμε σε ένα ενεργειακό αναψυκτικό Prime, προκειμένου να έχουμε την απαραίτητη ενέργεια για την άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια.

 

mall4

My Daily Spot, στο ισόγειο του The Mall Athens, Τηλ210-6179965

 

Η διαχρονική υπεροχή του denim

Μια shopping βόλτα χρειάζεται πάντα κάποιους κανόνες. Ένας εξ αυτών είναι η αναζήτηση νέων κυκλοφοριών, όπως και πιο διαχρονικών. Όσον αφορά στη δεύτερη κατηγορία, χαρακτηριστική επιλογή είναι τα denim υφάσματα. Ένα jean παντελόνι δεν πρέπει να λείπει ποτέ από καμία γκαρνταρόμπα, καθώς μας λύνει τα χέρια για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, κάτι που θα βρεις σε αφθονία στο κατάστημα Replay. Ό,τι πρέπει για να πετύχεις το cool steet style για τις εμφανίσεις του σαββατοκύριακου.

 

mall5

Replay, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300330

 

Ένα hoodie είναι πάντα cool

Όταν μιλάμε για street style, ένα ωραίο hoodie αποτελεί το επιστέγασμα της γενικότερης εμφάνισής μας. Μπορεί να πλησιάζουν πολύ ζεστές μέρες, ωστόσο, τα βράδια μέχρι να αρχίσουν οι καύσωνες κανείς δεν θα σου πει τίποτα αν φοράς ένα casual φουτεράκι με την χαρακτηριστική κουκούλα. Με μια επίσκεψη στο κατάστημα The Athlete’s Foot εμείς βρήκαμε την πιο στιλάτη λύση, για το hoodie που θα φορέσουμε το σαββατοκύριακο.

 

mall6

The Athlete’s Foot, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6105939

 

Το ξεχωριστό ύφος ενός leisure πουκαμίσου

Με τις ζέστες να γίνονται όλο και πιο έντονες, καλό είναι να μπαίνουμε για τα καλά σε καλοκαιρινό mood. Τόσο από άποψη υφάσματος, όσο και από design. Μπαίνοντας στο κατάστημα Quicksilver, το καλοκαιρινό «πνεύμα» ξυπνάει μέσα μας, είτε κοιτάζουμε κάποιο μαγιό, είτε οποιοδήποτε άλλο item. Για ένα all-day, casual look, μπορούμε να διαλέξουμε ένα πουκάμισο με χαλαρό design και ωραία χρώματα, τα οποία θα δώσουν μια pop πινελιά στο look και τη διάθεσή μας.

 

mall7

Quiksilver, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6198381

 

Γιατί όχι καλό παπούτσι;

To street style σαφώς και έχει συνδεθεί με την έννοια του casual, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επιδέχεται και μια πιο σοβαρή πινελιά. Ειδικά στα καλοκαιρινά παπούτσια, στο κατάστημα Rococo Uomo μπορούμε να βρούμε τα κατάλληλα sneakers με εκείνον τον πιο σοβαρό χαρακτήρα, που θα προσφέρουν άνεση και στυλ σε κάθε μας εμφάνιση.

 

mall8

Rococo Uomo, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300460


Το απαλό βήμα αναβαθμίζει την βόλτα σου

Κάνοντας μια βόλτα από το Τακούνι Εξπρές, ανακαλύπτεις μια τεράστια γκάμα προϊόντων, η οποία θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τα παπούτσια σου σε καλή κατάσταση και ταυτόχρονα, θα σου εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό πάτημα. Με ένα ζευγάρι πάτους  Comfort Walking Cow της anato misch έχεις αποκτήσει έναν πολύ ισχυρό «σύμμαχο» στην απόλαυση της βόλτας σου.

 

mall9

Τακούνι Εξπρές, στο ισόγειο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300440

 

Φινάλε με ωραίο φαγητό

Καλές οι αγορές παπουτσιών και ρούχων, αλλά αν μείνεις μόνο σε αυτές θα έχεις κάνει τη μισή δουλειά. Μια shopping εμπειρία κλείνει πάντα ιδανικά με την απαραίτητη στάση που θα φορτίσει τις μπαταρίες μας. Στον τρίτο όροφο του The Mall Athens, έχουμε πολλές επιλογές για να απολαύσουμε το φαγητό μας. Στη δική μας περίπτωση, αυτή η στάση έγινε στο Mailo's The Pasta Project, εκεί όπου απολαύσαμε τα αγαπημένα μας ζυμαρικά, κάνοντας παράλληλα απολογισμό της βόλτας μας.

 

mall10

Mailo's The Pasta Project, στον 3ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300238

Η άνοιξη είναι εδώ και ένα είναι το σίγουρο: Δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή για να κάνεις level up στα outfits του σαββατοκύριακου, από μία διασκεδαστική βόλτα στο The Mall Athens για shopping ιδέες και φαγητό.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved