Μια γυναίκα ξεμπροστιάζει τις DICK PICS που στέλνεις περήφανα δεξιά κι αριστερά

H Μάτα Λίτου πήρε το όπλο της και απασφαλίζει.

4 SHARES

Δεν ξέρω πόσο έχει παραγίνει το «κακό» για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Τα κρούσματα στο δικό μου κοινωνικό κύκλο, ευτυχώς είναι ελάχιστα, ενώ προσωπικά, δεν έχω λάβει ακόμη κανένα πιο «σπέσιαλ» δώρο στα εισερχόμενά μου από κάποιον γνωστό.

Φίλε μου, ίσως μπαίνω σε χωράφια που δεν με έσπειρε κανείς αλλά αυτό το ειλικρινές κείμενο, αξίζει να γραφτεί για να πατσίσω κάπως, τιμής ένεκεν της γυναικείας αλληλεγγύης, όλες εκείνες τις φορές που μία φίλη ή γνωστή δέχτηκε ειδοποίηση πως της έχεις στείλει στο Inbox μία εικόνα και ευελπιστούσε πως πρόκειται για κάτι ενδιαφέρον ή ακόμα χειρότερα κάτι που αφορά εσάς του δύο. Στο αντ’ αυτού, βρέθηκε αντιμέτωπη με τη γυμνή αλήθεια του πέους σου, χωρίς να το περιμένει, να το θέλει ή να της χρησιμεύει κάπου πρακτικά εκείνη ακριβώς τη στιγμή.

Ναι, στις επονείδιστες dick pics αναφέρομαι. Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, ίσως είναι και λίγο ντεκαβλέ να γυρίσεις να ρωτήσεις «Σόρι, να σου πω, έχεις λίγο χρόνο να σου στείλω μία φωτογραφία από 'κει κάτω;» αλλά και πάλι.


Δεν μοιραζόμαστε τα κάλλη σας

Αν σας καθησυχάζει, τα τόσο ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα δεν διακινούνται ανάμεσα σε κοριτσοπαρέες (σε αυτές που εγώ μπαινοβγαίνω τουλάχιστον), παρότι είναι κάτι για το οποίο εσείς, από την άλλη, έχετε κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές. Συνήθως οι περιγραφές, ξεκινάνε με ένα: «Καλά δεν θα πιστέψεις τι μου συνέβη χθες. Μου έστειλε ο Αλέκος…». Στην αρχή, και μέχρι να περάσει στο προκείμενο, χαιρόμαστε με το γεγονός ότι της έστειλες αλλά συνήθως η συζήτηση καταλήγει σε άβολα γελάκια εκ μέρους όλων μας και μία διάθεση αποδοκιμασίας της «ηρωικής» σου πράξης.

Πριν σου περιγράψω την αλυσίδα σκέψεων που δημιουργείται στο κεφάλι της όταν λαμβάνει το «πακέτο», πρέπει να σου ξεκαθαρίσω κάτι βασικό: Το γεγονός πως εκείνη, μία δεδομένη χρονική στιγμή πέρασε καλά, συμμετέχοντας σε παιχνίδια με την προέκταση του ανδρισμού σου που κρέμεται περήφανα ανάμεσα στα πόδια σου, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως έχει τη διάθεση να τη βλέπει όταν γυρίζει κουρασμένη από το γυμναστήριο, το γραφείο ή ενώ τρώει βραδινό με τους δικούς της.


Ο αντίκτυπος της «καφρίλας»

Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εκφράσω αλλά νομίζω πως η λέξη «αηδία» σκιαγραφεί απόλυτα το πρώτο συναίσθημα που προκαλεί το «δώρο» σου. «Αηδία» όχι για την προέκταση του εαυτού σου, προς Θεού, αηδία για την κίνηση. Για να είμαι ειλικρινής, θα την κοιτάξει πολλές φορές ξανά και ξανά, μέχρι να σιγουρευτεί πως δεν φταίει ο φωτισμός ή οι σκιάσεις και πως αυτό που αποτυπώνει η φωτογραφία, εκείνη το έχει δει και από κάπου το ξέρει. Πιθανότατα, αν δεν μπήκε στη διαδικασία να το συγκρίνει με άλλα που έχει συναντήσει την πρώτη φορά που το είδε σε live μετάδοση, να το έκανε μόλις αντίκρυσε τη φωτογραφία. Not sorry at all.

Εξετάζοντας τη μεταξύ σας επαφή και κρίνοντας κατά πόσο είναι σκόπιμο και απαραίτητο να σου απαντήσει, το αμέσως επόμενο πράγμα που θα σκεφτεί είναι πως αυτή σου η πράξη μάλλον δείχνει ότι… δεν την έχεις και σε τόσο μεγάλη εκτίμηση. Έλα, ας γίνουμε λίγο ειλικρινείς. Κατά καιρούς έχουμε «καταπιεί» αμέτρητες δικές σας καφρίλες, μεταφράζοντάς τες σε «άγαρμπο χιούμορ» ή αποτυχημένη απόπειρα να μας φλερτάρετε αλλά, αλήθεια ρε γύπα μου, πες μου, πώς να μεταφράσω την 1024 επί 768 απεικόνιση τους πέους σου; Τύπου: «Σε σκέφτηκα και χάρηκα τόσο πολύ!» περιγράφοντας με κάθε ίντσα του πέους σου το «πολύ»;


Προφανώς με το που προβείς σε μία τέτοια κίνηση, έχεις χάσει αυτόματα και την παραμικρή ελπίδα να συνεχίσει να σε σέβεται και εκείνη. Όχι για τη μικρότητα της πράξης, αλλά γιατί πρώτα από όλα αυτή σου η κίνηση μαρτυράει ότι ίσως είσαι ένας άνθρωπος που δεν σέβεται αρχικά τον εαυτό του, τον άλλον και τον προσωπικό του χώρο αφού δεν ζήτησες ποτέ τη συγκατάθεσή της πριν αποφασίσεις να περάσεις στα αποκαλυπτήρια. Ακόμη και αν πριν υπήρχε κάτι μεταξύ σας, μετά από αυτό, σταματάς να την ενδιαφέρεις. Άλλωστε ό,τι είχε να μάθει για σένα, πλέον μπορεί να το βλέπει με ένα «κλικ» στην οθόνη του κινητού της.

Που πάει να πει: Το να στέλνεις το πουλί σου αριστερά δεξιά με τέτοια άνεση, ακόμη και αν υπάρχει μία ερωτική προδιάθεση με την παραλήπτρια της φωτογραφίας, υποδηλώνει ότι πιθανότατα είσαι κοινωνικά ανάπηρος, με καμία απολύτως αίσθηση τακτ, ερωτισμού, χιούμορ ή φλερτ που δεν μπορεί να καταλάβει ούτε στο ελάχιστο τι ζητάει μία κοπέλα. Που πάει να πει: δεν είσαι σε καμία περίπτωση αυτό που ψάχνει. Το ίδιο ισχύει και για σένα φυσικά. Αν ήταν εκείνη αυτή που έψαχνες, ίσως θα έδειχνες μεγαλύτερη σοβαρότητα. Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι ακόμη και εσύ ο ίδιος θεώρησες έστω μία στιγμή την κίνησή σου αστεία ή σέξι. Ό,τι και να θεώρησες, το ένα είναι πιο λάθος από το άλλο. Με άλλα λόγια, πιθανότατα είχες στο μυαλό σου πως η παραλήπτρια είναι ένα άτομο «ανάλογο» της πράξης σου, που θα δεχόταν το «δωράκι» και ίσως ανταπέδιδε και τα δέοντα.


Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος

Κάπου εκεί, η πατριαρχία θα της χτυπήσει την πόρτα. Είναι η στιγμή που η φίλη, θα αναρωτηθεί μήπως έχει κάνει κάτι λάθος ή μήπως σου έδωσε άθελά της λάθος εντύπωση. Η κοινωνία την έχει «ρυθμίσει» να νομίζει, πως για περιπτώσεις όπως αυτή, φέρει και εκείνη ένα μερίδιο ευθύνης. Θα προσπαθήσει να θυμηθεί όλες σας τις κοινωνικές, ρεαλιστικές ή και ιντερνετικές επαφές σας, ψάχνοντας μάταια για το σημείο αυτό που σου ζητάει άμεσα ή έμμεσα να της στείλεις dick pic. Προφανώς αυτό το σημείο, δεν βρίσκεται ποτέ. Εκεί ανακουφίζεται και στο επόμενο καρέ, γυρίζουμε στην παράγραφο δύο που το συζητάει γελώντας με τις φίλες της.

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο βαθύτερο νόημα κρύβεται πίσω από μία τέτοια φωτογραφία. Φαντάζομαι, όσο μακρύτερα μπορεί να φτάσει το φτωχό μου μυαλό, ότι αυτό που νοιάζει τον αποστολέα στην πραγματικότητα είναι ο παραλήπτης να τη δει, όχι απαραίτητα να απαντήσει ή να δημιουργηθεί κάποια πιο ερωτική ατμόσφαιρα. Φίλε μου, αν ανήκεις σε αυτή την ομάδα, να ξέρεις ότι έχεις υπάρξει αστείρευτη πηγή γέλιου, αστείων αφηγήσεων και πηγή έμπνευσης αυτού του κειμένου. Βέβαια, με την κρυφή ελπίδα ότι δεν απευθύνομαι τόση ώρα σε αγόρια που στέλνουν γυμνές φωτογραφίες σε κορίτσια, φίλοι μου, πάρτε αυτό το κείμενο ως μία προτροπή να σταματήσετε τους κάφρους φίλους σας από το να ενοχλούν με τόσο άκομψους τρόπους τις φίλες μου. Ευχαριστώ.


Αν απολαμβάνετε να μπαίνετε στο μυαλό των γυναικών, μπορείτε να διαβάστε περισσότερα άρθρα από την κατηγορία "SHE SAID"

4 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved