Βγήκατε, τα είπατε, εξαφανίστηκε: Γιατί δεν φτάνεις ποτέ στο δεύτερο ραντεβού;

Η Σάντυ Ροδίου ρίχνει φως στο τούνελ της απόρριψης.

11 SHARES

Έχει περάσει μία περίπου εβδομάδα έπειτα από το πρώτο σας ραντεβού και εσύ προσπαθείς να σκεφτείς τι θα γράψεις στο μήνυμα που θα της στείλεις και με το οποίο θα της ζητήσεις να βρεθείτε ξανά.

Είσαι σίγουρος πως έχει «ψηθεί» και περιμένει πώς και πώς να δει στο messenger το μήνυμά σου. Την πρώτη φορά ήπιατε, χορέψατε, τα είπατε ωραία. Το πιο πιθανό είναι, λοιπόν, ότι θα ανυπομονεί να σε ξαναδεί. Τι συμβαίνει, όμως, όταν αφού παίρνεις την απόφαση να της ζητήσεις να βγείτε, εκείνη απορρίπτει ευγενικά την πρότασή σου ή, στη χειρότερη περίπτωση, «εξαφανίζεται»; 

Αν προσπαθείς σκληρά να βρεις τους λόγους για τους οποίους η κοπέλα που σου αρέσει σου έριξε «άκυρο», τότε συνέχισε να διαβάζεις. Κάτι που είπες ή έκανες την ξενέρωσε. Πολύ.


1. Μίλησες πολύ για την πρώην σου -και δεν είπες και τα καλύτερα λόγια: Σίγουρα κάθε γυναίκα θέλει να γνωρίζει σε τι φάση της ζωής σου βρίσκεσαι τώρα που βγαίνεις μαζί της. Ναι, θέλει να ξέρει αν είσαι ελεύθερος, αν χώρισες πρόσφατα, πόσα χρόνια είχες σχέση, αν βγαίνεις παράλληλα με άλλες γυναίκες. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θέλει να ενημερωθεί λεπτομερώς για την πρώην σου και ειδικότερα, να σε ακούσει να μιλάς άσχημα για εκείνη. Το τι στάση θα κρατήσεις και το πώς θα μιλήσεις για μια γυναίκα με την οποία πέρασες ένα μεγάλο διάστημα της ζωής σου, δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σου, ενώ ενδέχεται να την κάνει να πιστέψει ότι δεν την έχεις ξεπεράσει.

2. Πήγες στο ραντεβού… χύμα: Μπορεί να είσαι ο τύπος της, μπορεί να σε γουστάρει πολύ, όμως, αν εμφανιστείς στο πρώτο σας ραντεβού με τη φόρμα και το παλιό σου t-shirt, αν έχετε συνάντηση σε κάποιο μπαρ ή εστιατόριο και «σκάσεις μύτη» όπως ακριβώς κυκλοφορούσες στο σπίτι σου την Κυριακή το μεσημέρι έπειτα από δυνατό ξενύχτι, τότε ενδέχεται να μην την ξαναδείς. Κάνε μια προσπάθεια, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να περιποιηθείς τον εαυτό σου.

3. Πήγες στην τουαλέτα για να μιλήσεις στο κινητό: Σύμφωνα με έρευνες που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας πρόκειται για ένα λάθος μεγάλο που ενδέχεται να σου στερήσει ένα δεύτερο ραντεβού μαζί της. Βάλε το smartphone σου στο αθόρυβο και προσπάθησε να της δείξεις πως για τις επόμενες ώρες, η προσοχή σου θα βρίσκεται μόνο σε εκείνη.

4. Μέθυσες… πολύ: Ο ενθουσιασμός σου για το ραντεβού ήταν μεγάλος. Στην αρχή κατάφερες να συγκρατηθείς και να είσαι ο πιο κουλ τύπος. Όσο το αλκοόλ έρεε, όμως, στα ποτήρια και τις φλέβες σας, η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει. Αν δεν μπορούσες να πάρεις τα πόδια σου μέχρι το τέλος του ραντεβού, αν λίγο έλειψες να πέσεις από το σκαμπό στο μπαρ, αν δεν μπορούσες καν να εστιάσεις το βλέμμα σου σε εκείνη, τότε μάλλον την ξενέρωσες.


5. Τα είπες όλα -και δεν τη ρώτησες τίποτα: Αν κατά τη διάρκεια του πρώτου σας ραντεβού ο ενθουσιασμός σου σε κατέκλυσε σε σημείο που δεν μπορούσες να σταματήσεις να μιλάς, αν της είπες τα πάντα για τη ζωή σου μέσα σε μία μόλις ώρα και ΔΕΝ ρώτησες τίποτα για εκείνη, τότε μην απορείς που «έφαγες» άκυρο.

6. Δεν έκανες κίνηση να πληρώσεις: Δεν χρειάζεται να πληρώνεις και για τους δύο σας στα ραντεβού. Δεν είναι καν απαραίτητο να πληρώσεις στο πρώτο ραντεβού. Στην περίπτωση, όμως, που δεν κάνεις την παραμικρή κίνηση να κεράσεις, τότε ενδέχεται να την ξενερώσεις. Όταν, δηλαδή, ζητήσετε τον λογαριασμό και ο σερβιτόρος πλησιάσει και δεις την καλή σου να βάζει σιγά σιγά το χεράκι στην τσάντα, να βγάζει το πορτοφόλι και να αγγίζει τα χαρτονομίσματα, πρέπει να κάνεις και εσύ μια κίνηση. Βάλε και εσύ το χέρι στη τσέπη -και ας μην είναι βαθιά.

7. Επέμενες να πάτε σπίτι σου (σε βαθμό απελπισίας): Μπορεί και εκείνη να ήθελε να έρθει στο σπίτι σου από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Μεγάλα παιδιά είστε και ό,τι θέλετε κάνετε. Αυτό, όμως, δεν σήμαινε πως έπρεπε να φανείς απελπισμένος. Αν άρχισες να της πετάς υπονοούμενα από την ώρα που την είδες, αν της πρότεινες πάνω από πέντε φορές κατά τη διάρκεια του ραντεβού να μείνει στο σπίτι σου το βράδυ, τότε πιθανότατα της έδειξες το… ολίγον τι απελπισμένο πρόσωπό σου. Την επόμενη φορά φρόντισε να το «παίξεις» λίγο δύσκολος και δεν θα χάσεις.

8. Το «έπαιξες» -πολύ- έξυπνος: Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο είμαι έξυπνος και «το παίζω». Στη δεύτερη περίπτωση τα πράγματα ενδέχεται να πάρουν μια άσχημη τροπή. Διότι μπορεί οι γυναίκες να λατρεύουν τους άντρες που έχουν γνώσεις και είναι ενημερωμένοι, ωστόσο, τον άντρα τον ποζερά δεν τον αγάπησε καμία. Αντί, λοιπόν, να αρχίσεις να μιλάς ακατάπαυστα για την καριέρα σου, το νέο σου αυτοκίνητο, το σπίτι σου, τις ερωτικές σου κατακτήσεις, τα ιδιαίτερα χόμπι σου, προσπάθησε να αφιερώσεις τον χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου για να μάθεις περισσότερα για εκείνη. Σίγουρα θα εκτιμήσει το ενδιαφέρον σου.


Ναι, ξενέρωσε και στο έδειξε

Σε κάθε περίπτωση, αν κάτι μέσα σου σε «τρώει», αν έκανες κάτι από τα παραπάνω και φοβάσαι ότι θα «φας άκυρο» όταν της ζητήσεις να βγείτε ξανά, ιδού τρεις κινήσεις που έκανε και θα σε προϊδεάσουν για την πορεία του φλερτ σας.

Τα πλήρωσε όλα: Αν προσφέρθηκε να πληρώσει εκείνη τον λογαριασμό στο πρώτο ραντεβού, τότε μάλλον ήθελε να σου ζητήσει «συγγνώμη» εκ των προτέρων διότι απλούστατα… έχει σκοπό να σου κάνει απίστευτο ghosting.

Προσπάθησε να αποφύγει τη σωματική επαφή: Όχι, δεν «το παίζει» ντροπαλή και συνεσταλμένη όταν σχεδόν… εκσφενδονίζεται από το σκαμπό του μπαρ κάθε φορά που σε βλέπει να γέρνεις προς το μέρος της. Η κοπέλα πιθανότατα δεν σε ήθελε -και δεν το έκρυψε.

Ρώτησε πολλά (πάρα πολλά): Δυνατό «καμπανάκι» για το πρώτο ραντεβού. Αν η κοπέλα με την οποία βγήκες δεν σταμάτησε να σου κάνει ερωτήσεις για τη δουλειά σου, τη ζωή σου, τους φίλους σου, τα χόμπι σου, τη ζωή σου, τότε μάλλον θα απορρίψει την πρόταση σου για δεύτερο ραντεβού. Οι πολλές ερωτήσεις αποτελούν σημάδι πως... βαριόταν αφόρητα κατά τη διάρκεια της συνάντησής σας οπότε προσπαθούσε να «γεμίσει» την ώρα ή απλούστατα, δεν ενδιαφερόταν για εσένα και δεν ήθελε να σου επιτρέψει να μάθεις κάτι για τη δική της ζωή.

Στις λύσαμε τις απορίες;


Αν απολαμβάνετε να μπαίνετε στο μυαλό των γυναικών, μπορείτε να διαβάστε περισσότερα άρθρα από την κατηγορία "SHE SAID"

11 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved