Η DC SHOES skate team ετοιμάζεται να κατακτήσει την Ελλάδα!

Από τις 14 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, τέσσερα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς skate κοινότητας θα κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας αυξάνοντας τις πιθανότητες να τους πετύχετε σε γνωστά skate σημεία της πόλης και όχι μόνο!

Η ελληνική ομάδα της DC θα ενωθεί με τους Cyril Jackson, Josef Scott, Dani Jenks και Antony Lopez για αρκετά happenings σε ολόκληρη την πόλη.

Τα event θα ξεκινήσουν το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου (14:00 – 17:00), με τους skaters να υπογράφουν αυτόγραφα στο Quiksilver store στο The Mall Athens. Eκεί οι φαν του αθλήματος θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στον mini skate contest που θα ακολουθήσει μέσα στην ημέρα στο ΟΑΚΑ!

Στη συνέχεια, στο Skatepark του ΟΑΚΑ (17:00 – 21:00) η ομάδα της DC SHOES θα κάνει μια μοναδική επίδειξη ενώ οι ντόπιοι skater θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε έναν goodies-for-tricks contest, με κριτές τα τέσσερα μεγαθήρια της skate κοινότητας.

 

DC SHOES TAKES GREECE

 

Την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου, το Laatrac Bar με τη μοναδική υπαίθρια ράμπα του θα φιλοξενήσει το σούπερ πάρτι της DC SHOES από τις 20:00 με DJ set, έκθεση skate, ποτά και πολλές άλλες εκπλήξεις. Μην το χάσετε!

Τις επόμενες ημέρες, οι skaters της DC SHOES θα υπογράφουν αυτόγραφα σε γνωστά skate καταστήματα και θα κάνουν κόλπα σε διαφορετικά σημεία της πόλης©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved