Tα θρυλικά PUMA Suede κατακτούν το Breakin’ Bad Street Dance Festival!

Φέτος, η Puma γιορτάζει τα 50 χρόνια ιστορίας του Puma Suede, του πιο θρυλικού παπουτσιού που έχει ταυτίσει το όνομά του με τη μουσική, το χορό και τη Hip Hop & urban street κουλτούρα.

Πιστή στη φιλοσοφία της, η Puma δε θα μπορούσε να λείπει από το 3ο  Breakin’ Bad Street Dance Festival που έλαβε χώρα στο Cine Κεραμεικός. Την Κυριακή 15/4/2018, η μουσική και ο ρυθμός ενώθηκαν με τον χορό, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κλίμα με απίστευτα Vibes!

Σε αυτό το φεστιβάλ, λιλιπούτειοι χορευτές, ταλαντούχοι Hip-Hoppers και Dance crews από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό έδωσαν το παρόν διαγωνιζόμενοι σε ατομικές και ομαδικές κατηγορίες, υπό τα live mixes ξεσηκωτικών dj’s. Οι εικόνες έμοιαζαν να ξεπετάγονται από τη δεκαετία του ’70, όταν ο dj Kool Herc επέλεξε πρώτος να παίζει μόνο τα “breaks” των τραγουδιών, μιξάροντας τα μέρη που δεν είχαν στίχους.  Το αποτέλεσμα ήταν ένα από τα πιο δυνατά είδη μουσικής που έφερε στο προσκήνιο τα πρώτα B-boys (break-boys / χορευτές), τα βήματα των οποίων είχαν PUMA Suede υπογραφή.

Φέτος, τα B-boys ξεκίνησαν από νωρίς την προθέρμανσή τους, με φόντο το Giant PUMA Suede Shoe και επέλεξαν να πλαισιώσουν τις απίθανες χορευτικές τους κινήσεις με  τα θρυλικά Suede.

 

 

Οι πύλες για το κοινό άνοιξαν νωρίς το μεσημέρι με τις junior κατηγορίες να ‘’ζεσταίνουν’’ την ατμόσφαιρα, τους γονείς να παρακολουθούν τα B-boys της επόμενης γενιάς σε ανεπανάληπτες φιγούρες και όλοι μαζί να φωτογραφίζονται σε crazy poses παρέα με το Giant PUMA Shoe!

Το αγωνιστικό μέρος του event ξεκίνησε από το μπροστινό stage με την κατηγορία “Kids Break” στην οποία τα παιδιά έδωσαν όλη τους την ενέργεια, περνώντας τη σκυτάλη στις μεγαλύτερες ηλικίες. Το διαγωνιστικό κομμάτι τα είχε όλα! 1 vs 1 live battles, προκλήσεις μεταξύ των B-boys, εκρηκτικές φιγούρες και μοναδικές στιγμές ενθουσιασμού που δεν έλεγαν να σταματήσουν. Τα παρκέ πήραν φωτιά ως τα μεσάνυχτα!

Κοινή διαπίστωση όλου του κόσμου, η παρουσία της PUMA στο Breakin’ Bad.  Όλοι γιόρτασαν τα 50 χρόνια PUMA Suede: από τα πιο δυνατά B-boys, dance crews, djs, παρουσιαστές, μέχρι κριτές και  συμμετέχοντες, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το προφανές. Τα PUMA Suede θα βρίσκονται διαχρονικά στην πρώτη θέση στις επιλογές των B-boys!

 

 

H αυλαία του Breakin’ Bad έπεσε, οι εντυπώσεις και η αύρα του όμως θα μείνουν στο μυαλό μας για πολύ καιρό!

The party is still on! Let’s celebrate 50 years of Suede!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved