Ο Theodore στην τελετή λήξης του Animasyros 10

Ένα μοναδικό θέαμα στα σκαλία του Δημαρχείου της Σύρου την Κυριακή 1η Οκτωβρίου.

Αμέσως μετά την τελετή λήξης της δέκατης και επετειακής διοργάνωσης του διεθνούς φεστιβάλ animation, ο συνθέτης, performer και πολυοργανίστας Theodore θα προσφέρει ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα, απόλυτα προσαρμοσμένο στον χαρακτήρα και την ταυτότητα του Animasyros.
 
Με σεβασμό προς την ιστορικότητα του κτιρίου, ο Theodore, σε συνεργασία με την ομάδα που τον πλαισιώνει, έχει σχεδιάσει ένα ειδικά διαμορφωμένο light installation το οποίο, σε συνδυασμό με το στήσιμο των φώτων και του ήχου, αποσκοπεί στην εμψύχωση του κτιρίου του Δημαρχείου Ερμούπολης.
                                                              
Επηρεασμένες από την φύση των αντιθέσεων μεταξύ φωτός και σκιάς, οι εμφανίσεις του Theodore χαρακτηρίζονται από την εναρμόνιση του ατμοσφαιρικού και κινηματογραφικού ήχου με την σκηνοθεσία των φωτιστικών εγκαταστάσεων.
 
Με αφορμή την τελετή λήξης του Animasyros 10, η συναυλία του Theodore θα ενσωματώσει στοιχεία της τέχνης του animation μέσω ενός ιδιαίτερου σχεδιασμού σε φώτα και ήχο, επηρεασμένου από τον ιστορικό χαρακτήρα του Δημαρχείου Ερμούπολης. Με αυτό τον τρόπο, θα αναδειχθεί η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του έργου του Ziller, καθώς το παλιό και το κλασικό θα συναντήσει το καινούριο και το μοντέρνο σε μια θεαματική τελετή λήξης!©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved