Τα Adidas Originals παρουσιάζουν το τρίτο κεφάλαιο της καμπάνιας «Original is never finished»

Στο νέο μικρού μήκους brand film η έννοια της αυθεντικότητας επαναπροσδιορίζεται.

Τα adidas Originals συνεχίζουν να αναδημιουργούν το ίδιο τους το δημιουργικό αποτέλεσμα και παρουσιάζουν το νέο κεφάλαιο της καμπάνιας «Original» μέσα από το brand film Original is never finished», αποδεικνύοντας ότι όταν δημιουργείς ελεύθερα χωρίς περιορισμούς, το αποτέλεσμα είναι πάντα αυθεντικό. Το «My Way» του Frank Sinatra το iconic soundtrack  που έχει γίνει πλέον συνώνυμο με το brand και την καμπάνια έρχεται σε ένα καινούργιο, ιδιαίτερο remix με ένα ανανεωμένο cast από τη νέα γενιά δημιουργών από το χώρο της μουσικής, της μόδας και του αθλητισμού.

Στο νέο φιλμ πρωταγωνιστούν η Kendall Jenner, global brand ambassador των adidas Originals, ο superstar του NBA James Harden που έχει διαγράψει τη δική του μοναδική πορεία στο μπάσκετ καθώς και οι καλλιτέχνες Playboi Carti, 21 Savage και Young Thug που ο καθένας τους διαθέτει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, δημιουργικό πνεύμα και διάθεση να ανατρέψει το status quο.

adidas Originals original Campaign Ch3 Kendal Jenner

Το τρίτο κεφάλαιο του brand film  «Original is never finished» εξερευνά την ιδέα της αναδημιουργίας με σκηνές από προηγούμενα versions του φιλμ που διασκευάστηκαν ξανά από μια νέα ομάδα δημιουργών. Το αιώνιο σύμβολο της ομορφιάς στη «Γέννηση της Αφροδίτης» του Botticelli, αυτή τη φορά δίνει την έμπνευση για την εντυπωσιακή σκηνή με την Kendall Jenner, η οποία, φορώντας το κλασσικό Superstar, αναπαριστά τη συμβολική στάση του έργου. Η Kendall βρίσκεται μέσα σε ένα sci-fi κέλυφος, για να επαναπροσδιορίσει την έννοια της γέννησης και αναγέννησης και να θέσει ερωτήσεις που προκαλούν τη νέα γενιά.

Οι rappers Playboi Carti, 21 Savage και Young Thug, οι οποίοι φορούν το τολμηρό Crazy, τοποθετούνται σε ένα γνωστό σκηνικό από το πρώτο κεφάλαιο της ταινίας, αποκαλύπτοντας με το δικό τους προκλητικό και έντονο ύφος το παπούτσι. Μια άλλη εικόνα από το πρώτο κεφάλαιο είναι η προσαρμογή της μαγικής σκηνής «Mirrors» στην οποία πρωταγωνιστεί ο χορός του Dev Hynes παίρνοντας νέο νόημα όταν ερμηνεύεται μέσω του αθλητισμού.

Ο σταρ του NBA, James Harden, επιδεικνύει τη δεξιοτεχνία του με μια σειρά από χορογραφημένες ντρίμπλες φορώντας το EQT Support 93/17. Κάθε νέα σκηνή της ταινίας είναι οικεία αλλά ταυτόχρονα εντελώς καινούρια.

Σε πολλές από τις νέες σκηνές, η χαρακτηριστική στάση του DaVinci στο «Vitruvian Man», ένα σύμβολο της εξουσίας, των αναλογιών και της αντίληψης του «ιδανικού», τροποποιείται ώστε να ταυτίζεται μοναδικά με κάθε πρωταγωνιστή του brand film και κατά κάποιο τρόπο να ανταποκρίνεται στην προσωπικότητά του και στον τρόπο που επηρεάζει τη σύγχρονη κουλτούρα και το κοινό.

adidas Originals original Campaign Ch3 James Harden

Το «Original is never finished» αποδεικνύει ότι η αυθεντικότητα είναι ταυτόσημη με τη συνεχή εξέλιξη. Δεν μπορείς να μένεις στάσιμος, να κάνεις τα ίδια και τα ίδια και να είσαι αυθεντικός. Στο τρίτο κεφάλαιο της ταινίας, μια νέα έννοια του τι είναι original δημιουργείται, περνώντας το μήνυμα ότι η αυθεντικότητα δεν έχει να κάνει με το από πού ξεκίνησε μια ιδέα, αλλά με το πού καταλήγει.

Δες το τρίτο κεφάλαιο του brand film των adidas Originals, «Original is never finished», εδώ: