Ο Paul kalkbrenner στο bonjour Athens vol.2

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ο Paul Kalkbrenner μας υποδέχεται από τα decks του GAZI MUSIC HALL με... "'άγριες διαθέσεις".

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ο Paul Kalkbrenner μας υποδέχεται από τα decks του GAZI MUSIC HALL με... "'άγριες διαθέσεις". Ο super star της Βερολινέζικης χορευτικής σκηνής μετά από την πολύ επιτυχημένη εμφάνισή του στο Reworks Festival αλλά και στο Ejekt Festival το 2014, “ξαναχτυπά” στην Αθήνα, στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Κάθε Live Show του είναι γεγονός! Ο μοναδικός του τρόπος να συνδυάζει την techno με το minimal και την electronica - πάντα με βάση την μελωδία - αλλά και ο Dance ύμνος "Sky and Sand" τον έχουν φέρει στην κορυφή των charts με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους (κάτι σχεδόν αδύνατο για dance όνομα) ενώ οι εμφανίσεις του στα πιο σημαντικά dance festivals & venues είναι διαρκώς sold-out.

Ο Paul Kalkbrenner κατέχει το μυστικό που ξεσηκώνει το κοινό και θα το αποδείξει για ακόμη μία φορά την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου από τα decks του GAZI MUSIC HALL (στην Ιερά Οδό, στο Γκάζι).

BONJOUR ATHENES IS BACK!
"LET'S DANCE” !

Περισσότερες πληροφόριες σύντομα...

INFO
      
PAUL KALKBRENNER LIVE SHOW
BONJOUR ATHENES vol. 2
THE DANCE SESSIONS
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου
GAZI Music Hall
EARLY BIRDS : 26€
PRE SALE : 29€
DOOR PRICE : 32€©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved