«Πάρε πόζα Kipos» και πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό της Praktiker Hellas

Τα Urban Kipos Awards 2024 κάνουν τον κήπο και το μπαλκόνι πασαρέλα και χαρίζουν μεγάλα δώρα.

Τα Urban Kipos Awards by Praktiker επιστρέφουν για 3η συνεχόμενη χρονιά, αντλώντας αυτή τη φορά έμπνευση από τον κόσμο της μόδας και τη νέα καμπάνια της Praktiker Hellas για τον Urban Kipos, και βραβεύουν τις πιο στιλάτες φωτογραφίες της σεζόν!

Για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, το κοινό καλείται να επιστρατεύσει όλη τη δημιουργικότητα και την φαντασία του και να πάρει την πιο ευφάνταστη «πόζα Kipos», δηλαδή να φωτογραφηθεί ο ίδιος ή να φωτογραφήσει κάποιο φίλο/η, με το αγαπημένο του φυτό ή  αξεσουάρ κήπου, και να ανεβάσει τη φωτογραφία του στο urbankiposawards.praktiker.gr.

Ταλαντούχοι και διακεκριμένοι στον χώρο τους επαγγελματίες αποτελούν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού. Η  Μαίρη Βυτινάρος με τη μακρά εμπειρία της στο χώρο της μόδας και τις αμέτρητες φωτογραφήσεις, έρχεται να δώσει πινελιές Hollywood, ενώ η καλλιτεχνική εμπειρία του αναγνωρισμένου φωτογράφου Πάνου Γιαννακόπουλου θα αναβαθμίσει την εμπειρία των συμμετεχόντων. Τέλος, ο  Commercial Manager Garden της Praktiker, Βαγγέλης Ζάχος θα προσφέρει συμβουλές και λύσεις για τον υπέρτατο Urban Kipos.

 Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις διαγωνιστικές κατηγορίες ή να υποβάλλουν φωτογραφίες και στις τρεις:

  1. Στιλάτα φυτά. Μικρά, μεσαία, μεγάλα, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου μπορούν να κάνουν τη φωτογραφία σου να διακριθεί. Πάρε τον κάκτο σου αγκαλιά (αν τολμάς), στερέωσέ τον στο κεφάλι σου… Πάρε ό,τι πόζα θες, αρκεί να έχει φυτό μέσα!
  2. Μοδάτα αξεσουάρ (κήπου). Καρέκλα κήπου, αιώρα, ομπρέλα, φανάρι, λάστιχο, ποτιστήρι και άλλα πολλά αξεσουάρ. Πιάσε ένα από αυτά, πάρε πόζα Kipos και ναι, έχεις το κλικ που κερδίζει!
  3. Κομψό BBQ. Σε αυτή την κατηγορία, η φωτογραφία σου πρέπει να έχει την ψησταριά ή ακόμα και βοηθητικά σκεύη BBQ σε πρωταγωνιστικό ρόλο ή . Πόζαρε πάνω, μέσα, δίπλα, αγκαλιά με το BBQ. Πόζαρε με τσιμπίδα ή λαβίδα ή γάντια ψησίματος, με κάρβουνα, ενώ ψήνεις, χωρίς να ψήνεις… Όπως θες εσύ, αρκεί το BBQ να είναι στο επίκεντρο της δράσης

Όλες οι φωτογραφίες διαγωνίζονται και για το «Βραβείο Κοινού». Νικητής εδώ είναι η συμμετοχή που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους των επισκεπτών στην πλατφόρμα του διαγωνισμού.

Τα Urban Kipos Awards by Praktiker αποτελούν ακόμη μια ενέργεια που καθιστά την Praktiker τον απόλυτο προορισμό για το μπαλκόνι, τον κήπο και την ταράτσα.

Ανακαλύψτε όλες τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού στο urbankiposawards.praktiker.gr, λάβετε μέρος στο διαγωνισμό  και πάρτε έμπνευση από χιλιάδες φυτά, διακοσμητικά και αξεσουάρ κήπου  στα 17 καταστήματα Praktiker σε όλη την Ελλάδα και στο praktiker.gr.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved