Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία έδωσε ενεργά το «παρών» στο «1ο World of Beer Festival»

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συμμετείχε στην πρώτη μεγάλη γιορτή της μπύρας, το «World of Beer Festival», που έλαβε χώρα το τριήμερο 10-12 Μαΐου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Το πρώτο επίσημο και ολοκληρωμένο φεστιβάλ μπύρας στη χώρα μας, που πραγματοποιήθηκε από τη Forum, ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών (ΕΕΖ), της οποίας η Ολυμπιακή Ζυθοποιία αποτελεί ενεργό μέλος, συμμετέχοντας τόσο σε εταιρικό επίπεδο στο περίπτερο της Ένωσης, όσο και μέσα από αγαπημένα brands του χαρτοφυλακίου της, σε μεμονωμένα περίπτερα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία συμμετείχε με τα brands: ΦΙΞ, που αποτελεί μία αγαπημένη επιλογή των καταναλωτών για πάνω από 150 χρόνια, προσφέροντας όλη τη γκάμα των προϊόντων ΦΙΞ Ελλάς, ΦΙΞ Μαύρη, ΦΙΞ Άνευ και ΦΙΞ Άνευ Λεμόνι, Carlsberg, τη «ναυαρχίδα» του ομίλου Carlsberg, που πλέον παράγεται στη χώρα μας από το ζυθοποιείο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στη Σίνδο, και ΝΗΣΟΣ, της οποίας η εταιρεία έχει αναλάβει την αποκλειστική διανομή του συνόλου των προϊόντων της, εντός και εκτός της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, beer enthusiasts από όλον τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πάνω από 400 ετικέτες μπύρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, και να απολαύσουν νέα και κλασικά αγαπημένα προϊόντα ζύθου.

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε εξειδικευμένα workshops τόσο από την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών όσο και από beer experts, να συνοδεύσουν την μπύρα τους με εξαιρετικές επιλογές σε street food και να απολαύσουν συναυλίες, stand-up comedy shows, και πολλά ακόμη happenings που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του φεστιβάλ.

Η συμμετοχή της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στην πρωτοβουλία της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών για την πρώτη διοργάνωση του φεστιβάλ «World of Beer», αποτέλεσε μία ιδιαίτερη τιμή, αλλά και ευκαιρία να έρθει σε επαφή με καταναλωτές και επαγγελματίες, έχοντας ως βάση την αγάπη για την μπύρα και το ενδιαφέρον για την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved