Η CARRERA EYEWEAR  ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΗΣ ΣΑΙΖΟΝ ΛΑΝΣΑΡΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ CAPSULE ΣΥΛΛΟΓΗ

Η CARRERA Eyewear, ιδιόκτητη μάρκα του ομίλου Safilo, ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία της με το Coachella Valley Music and Arts Festival που πραγματοποιείται δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα, 12 – 14 Απριλίου και 19 – 21 Απριλίου, στο Indio της Καλιφόρνια.

Ως επίσημος συνεργάτης της Coachella, η CARRERA θα έχει την αποκλειστικότητα της κατηγορίας ως η μόνη μάρκα γυαλιών που θα εμφανιστεί στους χώρους του φεστιβάλ. Η μάρκα θα είναι παρούσα με μια βιωματική σκηνή για να συνδεθεί και να αλληλεπιδράσει με χιλιάδες θεατές του φεστιβάλ, ενώ θα προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία, συμπεριλαμβανομένου ενός try-on station που θα παρουσιάσει τη 2024 CARRERA COLLECTION και τη νέα CARRERA FESTIVAL EDITION CAPSULE, μια παγκόσμια προεπισκόπηση σε οκτώ αποκλειστικά μοντέλα που μας οδηγούν σε μια μαγική διάθεση.

 

carrera11

 

Η νέα Carrera Festival Edition Capsule δημιουργήθηκε με γνώμονα τη διάθεση και την ατμόσφαιρα του Φεστιβάλ.

Η συλλογή περιλαμβάνει οκτώ εμβληματικά γυαλιά ηλίου Carrera σε συνδυασμό ανδρικών, γυναικείων και unisex σχημάτων και υλικών με ειδική επεξεργασία φακών δίνοντας ένα ιριδίζον αποτέλεσμα εμπνευσμένο από την bubble και μαγική διάθεση του Φεστιβάλ.

Όλα τα μοντέλα είναι σχεδιασμένα στην Ιταλία και επαναφέρουν εκ νέου αριστουργήματα από την παγκόσμια συλλογή Carrera: διακριτικά και εμβληματικά σχήματα πλούσια σε λεπτομέρειες έτοιμα να ξεχωρίσουν στο πλήθος του Φεστιβάλ.

Η υπογραφή «CARRERA FESTIVAL EDITION» είναι τυπωμένη στον αριστερό φακό καθώς και στον εσωτερικό βραχίονα.

Όλα τα μοντέλα συνοδεύονται από ένα αποκλειστικό αξεσουάρ – ώς δώρο στον καταναλωτή - το Festival Edition croakie από νεοπρένιο μαύρου χρώματος με ιριδίζον το λογότυπο Carrera και τις ρίγες που μας θυμίζουν την ιστορία των αγώνων αυτοκινήτων της μάρκας. To λουράκι προσαρμόζεται στους βραχίονες για να ακουμπά στο λαιμό του χρήστη όταν δεν χρησιμοποιείται. Οι λέξεις «Festival Edition» εμφανίζονται τυπωμένες στο εσωτερικό.

H Carrera Festival Edition Capsule πωλείται στον ιστότοπο της μάρκας carreraworld.com για την Ευρώπη.

Μπορείτε να την βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής και στην επίσημη σκηνή Carrera στο Coachella Festival.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved