Η Pernod Ricard Hellas αναλαμβάνει τη διανομή των φυσικών cocktail mixers Mikks στην Ελλάδα

Η Pernod Ricard Hellas προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία Mikks, καινοτόμο δημιουργό των ομώνυμων εμφιαλωμένων cocktail mixers, αναλαμβάνοντας τη διανομή τους στην ελληνική αγορά. Τα cocktail mixers φέρνουν την επανάσταση στην εστίαση αλλά και στην κατ΄ οίκον κατανάλωση.

Η Mikks ιδρύθηκε το 2017 στη Ζυρίχη της Ελβετίας από μία τριάδα ειδικών και συγκεκριμένα από τον bartender Manuel Vaziri, τον σεφ Fabian Gysling, και τον γραφίστα Philip Dornbierer, οι οποίοι δημιούργησαν στην κουζίνα τους αυτά τα 100% φυσικά mixers, που περιέχουν τα πάντα για ένα cocktail, εκτός από το αλκοολούχο ποτό. Με βασικό στόχο την ευκολία στη χρήση, τα συγκεκριμένα mixers, παρασκευασμένα από φυσικά συστατικά χωρίς συντηρητικά, αναδεικνύουν τη γεύση και την ποιότητα των αλκοολούχων ποτών, φέρνοντας την επανάσταση στην παρασκευή των τέλειων cocktails, spritzes και mocktails σε χρόνο μηδέν. Έτσι, αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες της εστίασης, μειώνοντας το κόστος δημιουργίας cocktail, αυξάνοντας την παραγωγικότητα, εξαλείφοντας την αναμονή για τον πελάτη και πετυχαίνοντας σταθερή ποιότητα σε κάθε παρασκευή cocktail!

 

Mikks 3

 

Τα Mikks έρχονται σε έξι γεύσεις (Passion Lemon,  Yuzu Elder, Ginger Mint, Basil Lime, Sour Lemon και Coldbrew Cacao) και σε δύο διαφορετικά μεγέθη φιαλών: 0,25lt που επαρκεί για 6-8 ποτά αλλά και σε φιάλη 0,75lt που επαρκεί για 18-25 ποτά. Με επιπλέον ατού την εξαιρετική τιμή και το μεγάλο χρόνο ζωής στο ράφι (έως και 12 μήνες κλειστό σε θερμοκρασία δωματίου και έως και 4 εβδομάδες ανοιχτό στο ψυγείο), δεν αποτελεί έκπληξη που τα Mikks διανέμονται ήδη σε πάνω από 10 αγορές στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα, η στρατηγική αυτή συνεργασία συνδυάζει τη δέσμευση της Mikks στην υψηλή ποιότητα και την καινοτομία, με την τεχνογνωσία και το διευρυμένο δίκτυο διανομής της Pernod Ricard Hellas, και έτσι δημιουργεί μία νέα δυνατότητα για τους επαγγελματίες και μια νέα εμπειρία για τους λάτρεις των cocktails.

 

Mikks 4

 

Ο νέος ambassador της Mikks για την ελληνική αγορά είναι ο Μάριος Ραγκούσης, ένα έμπειρος bartender που έχει εργαστεί σε μερικά από τα κορυφαία bar της Αθήνας, όπως το Mockingbirds, Frater & Soror και White Monkey, και μαζί με την ομάδα της Pernod Ricard Hellas θα λανσάρουν τα cocktail mixers.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved