Η Βίκος Α.Ε. «σαρώνει» τα Ermis Awards με 5 σημαντικές διακρίσεις

 1 χρυσό & 4 χάλκινα βραβεία είναι ο «δημιουργικός» απολογισμός της χρονιάς για τα τηλεοπτικά & ραδιοφωνικά spots και τις καταχωρήσεις της Bίκος Α.Ε. σε συνεργασία με την  ομάδα της Soho Square Athens.

Η εταιρεία Βίκος Α.Ε. συγκέντρωσε σημαντικές διακρίσεις στα Ermis Awards, τον πιο ιστορικό θεσμό βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα και το πλέον κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης.

Οι στόχοι των Ermis Awards είναι η ηθική επιβράβευση και καταξίωση των δημιουργών και η ανάδειξη της δημιουργικής σκέψης. Γι’ αυτό κι η Βίκος Α.Ε. «σάρωσε» τα φετινά βραβεία με 5 διακρίσεις για τα inspirational τηλεοπτικά & ραδιοφωνικά spots και τις άκρως δημιουργικές της καταχωρήσεις.

O Κων/νος Σεπετάς, Chief Marketing Officer της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων Α.Ε., αναφέρει σχετικά με τις διακρίσεις της Βίκος Α.Ε:

«Είμαι ενθουσιασμένος για την επιτυχία μας στα Βραβεία Ermis! Διακριθήκαμε σε διάφορες κατηγορίες, αποδεικνύοντας τη δημιουργικότητα και την αφοσίωση της ομάδας μας και των συνεργατών μας. Συγχαρητήρια σε όλους για τη συνεργασία και την αφοσίωση προς το κοινό μας! Αυτή η αναγνώριση μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε την εταιρεία μας και να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες εμπειρίες στους πελάτες μας».

 

Ακολουθούν οι διακρίσεις της Βίκος Α.Ε. στα Ermis Awards

ERMIS AD/ TVC/ Αναλώσιμα - ERMIS BRONZE "The Pink Phenomenon"

ERMIS AD/ TVC/ Αναλώσιμα - ERMIS BRONZE "Φυσικά, Μόνο Αγάπη"


ERMIS AD/ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ/ Αναλώσιμα - ERMIS BRONZE "Καφές"


ERMIS AD/ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ/ Αναλώσιμα - ERMIS BRONZE "Κατανοητό"


ERMIS PRODUCTION/ ERMIS GOLD " Πέτρα-Σώμα-Φύση" (Δύναμή
μας, η Ροή μας ΙΙ) από τη Filmiki

 

vikoa23

 

 ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved