Με Theodore στις 20/7 συνεχίζονται τα Music Escapades στο ΚΠΙΣΝ

Το Music Escapades, η ενότητα συναυλιών των πιο σύγχρονων τάσεων της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής, που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), συνεχίζεται δυναμικά τον Ιούλιο!

Την Πέμπτη, 20 Ιουλίου, το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται τον Theodore για μία συναυλία στα Πανοραμικά Σκαλιά στις 21:00.

Ο συνθέτης, performer και πολυοργανίστας Theodore, έχοντας ήδη δύο άλμπουμ στο ενεργητικό του, το 7 και το Ιt is but It’s not  -το τελευταίο μάλιστα με την υπογραφή του Ken Thomas, παραγωγού των Sigur Rόs -  απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από γνωστά ονόματα των media διεθνώς, όπως η Lauren Laverne του BBC6.

Με τη μουσική του ο Theodore προσδίδει μία ηλεκτρονική post-rock χροιά σε ένα ατμοσφαιρικό, ψυχεδελικό και ambient μουσικό πλαίσιο, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα και στο κλασικό ρομαντισμό.

Στο ΚΠΙΣΝ θα παρουσιάσει το καινούργιο υλικό που ηχογραφεί αυτήν την περίοδο, μαζί με τραγούδια των δύο προηγούμενων δίσκων του.

Η ενότητα συναυλιών Music Escapades, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved