Ολοκληρώθηκαν τα Famous Comedy Nights από το Famous Grouse, το Νο1 ουίσκι της Σκωτίας

6 Comedy Nights, 23 κορυφαίοι κωμικοί, πάνω από 15 ώρες αυθεντικής κωμωδίας πλημμύρισαν 5 αγαπημένα bars της Αθήνας με αξέχαστες Famous Grouse στιγμές

Με ένα Χριστουγεννιάτικο Famous Comedy Night στο Faust, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, και άκρως γιορτινή διάθεση έριξαν αυλαία οι 6 βραδιές κωμωδίας, που διοργάνωσε το Famous Grouse για το κοινό.  

Σε μία εποχή που το χιούμορ είναι απαραίτητο, 23 αγαπημένοι κωμικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρέσυραν το κοινό σε 6 μοναδικές βραδιές γεμάτες γέλιο, καθεμία με διαφορετικό line up, όλες όμως με την ίδια μοναδική ενέργεια. Με κεντρικά πρόσωπα τους Λάμπρο Φισφή και  Δημήτρη Μακαλιά, από τη σκηνή του Famous Comedy Nights πέρασαν οι Άγγελος Σπηλιόπουλος, Στέλιος Ανατολίτης, Χάρης Νταρζάνος, Κατερίνα Βρανά, Παναγιώτης Κούδας, Γιάννης Ρούσσος, Χρύσα Κατσαρίνη, Μάριος Δημητρόπουλος, Δημήτρης Ιατρόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Θωμάς Ζάμπρας, Πάρις Ρούπος, Ήρα Κατσούδα, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Ηλίας Φουντούλης, Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος, Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, ο Ανδρέας Πασπάτης, ο Αλέξανδρος Χαριζάνης και Θάνος Αυγερινός.  

Τις μοναδικές στιγμές κωμωδίας συνόδευσαν old time classic & twisted προτάσεις σερβιρίσματος με Famous Grouse, δημιουργίες από τον Brand Ambassador Θοδωρή Αναγνώστου, προσφέροντας στο κοινό εναλλακτικές επιλογές για να απολαύσει ξανά το ουίσκι όπως εκείνο επιθυμεί. 

Τα Famous Comedy Nights, από το Famous Grouse, το Νο1 ουίσκι της Σκωτίας, πρόσφεραν άπλετο γέλιο στο κοινό, που τα αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και έδωσαν ραντεβού για τη νέα χρονιά, σε κάποιο bar κοντά σου.

Απολαύστε υπεύθυνα.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved