To καλύτερο Escape Room του κόσμου βρίσκεται στην Αθήνα!
  • Κατέκτησε την πρώτη θέση στα διεθνούς κύρους βραβεία  TERPECA ανάμεσα σε 929 δωμάτια απόδρασης από όλο τον κόσμο.
  • Το «Παρεκκλήσι και Κατακόμβες» του LockHill είναι το μεγαλύτερο δωμάτιο απόδρασης στην Ελλάδα ξεπερνώντας τα 550 τ.μ

Το Lockhill (www.lockhill.gr), το μεγαλύτερο Ελληνικό δωμάτιο απόδρασης,  κατάφερε και έφερε την Ελλάδα στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο χάρτη με τα Δωμάτια Απόδρασης από όλο τον κόσμο και απέσπασε τη πρώτη θέση στα Βραβεία TERPECA (Top Escape Room Project Enthusiast’s Choice Awards), τον μεγαλύτερο διεθνώς ετήσιο θεσμό που βραβεύει τα καλύτερα Escape Rooms του πλανήτη. 

Το Lockhill, που άνοιξε τα δυο πρώτα του δωμάτια το 2015, έκανε κάτι πρωτότυπο και καινοτόμο στο χώρο. Δημιούργησε παιχνίδια τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με μία κοινή ιστορία, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία που οι παίκτες καλούνται όχι μόνο να καταφέρουν να αποδράσουν, αλλά να μπορέσουν να βρουν την άκρη από το κουβάρι μιας πολύ ιδιαίτερης και σκοτεινής ιστορίας (με βαθιές επιρροές από τον H.P. Lovecraft) 

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη πορεία,  το καλοκαίρι του 2021 το LockHill δημιουργεί  το «Παρεκκλήσι και Κατακόμβες» το μεγαλύτερο δωμάτιο απόδρασης στην Ελλάδα  καταλαμβάνοντας  έκταση 550 τ.μ. 

Το υψηλό επίπεδο σκηνικών, εφέ, η αλληλεπίδραση με τους ηθοποιούς, το μοναδικό gameplay και η ιστορία του, τα οποία δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα μυστηρίου και σασπένς καθιστούν πλέον σε παγκόσμια κλίμακα το LockHill ως την νούμερο ένα επιλογή των Ελλήνων και ξένων escapers. 

 

IMG 1952 fog crop

 

Μέσα σε ατμόσφαιρα, που μοιάζει βγαλμένη από βιβλίο βικτωριανού τρόμου, οι επισκέπτες καλούνται να ανακαλύψουν τι συνέβη στον καταξιωμένο καθηγητή αρχαιολογίας από το Πανεπιστήμιο της Βοστόνης ο οποίος εξαφανίστηκε στο Lockhill, καθώς αναζητούσε ένα σπάνιο, αρχαιολογικό εύρημα. 

Στο χωριό του Lockhill οι λάτρεις του μυστηρίου και της περιπέτειας θα μπορούν να εξερευνήσουν 4 τοποθεσίες  ( «H Έπαυλη Lockwood», «Το Μαγαζί Voodoo», «Το Σανατόριο» και «Το Παρεκκλήσι & Κατακόμβες»)  Στο Lockhill η ιστορία είναι πολύ σημαντική, για αυτό και ενώ κάθε δωμάτιο μπορεί να παιχτεί με οποιαδήποτε σειρά ενώ ταυτόχρονα συστήνεται η σειρά να είναι η παραπάνω για την βέλτιστη εμπειρία του παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ τα δωμάτια βασίζονται στην ατμόσφαιρα και τον τρόμο, το επίπεδο του τρόμου μπορεί να ρυθμιστεί, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις αντοχές των παιχτών.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved