Η Fischer απένειμε για μια ακόμη χρονιά τα Βραβεία Κοινού στο 63ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου

H Fischer η πιο σινεφίλ μπίρα, βρέθηκε και φέτος στο 63ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης απονέμοντας συνολικά 6 βραβεία, στις ταινίες που ανέδειξε το κοινό. Η σπουδαία αυτή γιορτή, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο «Ολύμπιoν» της πλατείας Αριστοτέλους, έπειτα από 11 μέρες απολαυστικής κινηματογραφικής εμπειρίας. H παρουσιάστρια της τελετής λήξης του 63ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ήταν η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη ενώ ταινία λήξης ήταν o «Κορσές» της Μαρί Κρόιτσερ που πρόσφατα κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου.

Η Fischer, ως επίσημος χορηγός των Βραβείων Κοινού, ήταν και φέτος εκεί, πιστή στο ραντεβού της με την 7η τέχνη, για να απονείμει τα Βραβεία Κοινού Fischer στις ταινίες που άγγιξαν περισσότερο τους θεατές. Το βραβείο κοινού Fischer παραδοσιακά είναι ένας πολύ ισχυρός θεσμός του Φεστιβάλ και το κοινό της Θεσσαλονίκης συμμετέχει ενεργά στην ψηφοφορία.  Φέτος διαγωνίστηκαν συνολικά 122 ταινίες ενώ οι ψήφοι άγγιξαν τις 28.000, αναδεικνύοντας τις 6 ταινίες που απέσπασαν τα Βραβεία κοινού Fischer

 

1. tiff 22 closing

Παρακάτω αναλυτικά οι ταινίες που απέσπασαν τα Βραβεία Κοινού Fischer:

Το Βραβείο Κοινού Fischer για την ταινία του Διεθνούς Διαγωνιστικού, απονεμήθηκε στην ταινία με τίτλο «Νάρκωση (Narcosis)» του σκηνοθέτη Martijn de Jong.

Το Βραβείο Κοινού Fischer Ελληνικής Ταινίας - «Μιχάλης Κακογιάννης», απονεμήθηκε στην ταινία με τίτλο «Black Stone» του σκηνοθέτη Σπύρου Ιακωβίδη.

Το Βραβείο Κοινού Fischer για ταινία του διαγωνιστικού τμήματος Meet the Neighbors,  απονεμήθηκε στην ταινία με τίτλο «Black Stone» του σκηνοθέτη Σπύρου Ιακωβίδη.

Το Βραβείο Κοινού Fischer για ταινία του διαγωνιστικού τμήματος Film Forward, απονεμήθηκε στην ταινία με τίτλο «Με αξιοπρέπεια (Dignity)» του σκηνοθέτη Δημήτρη Κατσιμίρη.

Το Βραβείο Κοινού Fischer για ταινία του τμήματος Ανοιχτοί Ορίζοντες, απονεμήθηκε στην ταινία με τίτλο «Όμορφα Πλάσματα (Beautiful beings)» του σκηνοθέτη Γκούδμουντουρ Άρναρ Γκούδμουντσον.

Το Βραβείο Κοινού Fischer για ταινία του τμήματος Ματιές στα Βαλκάνια, απονεμήθηκε στην ταινία με τίτλο «Μέρες Ξηρασίας (Burning days)» του σκηνοθέτη Εμίν Αλπέρ.

 

3. tiff 22 closing

 

Η Ανδριανή Αλεξοπούλου, Brand Manager Fischer & International Premium Brands απονέμοντας τα βραβεία στους καλλιτέχνες τόνισε πως:  «Η πιο σινεφίλ μπίρα, η Fischer, πιστή στο ραντεβού της, έδωσε για μια ακόμη φορά «φωνή» στην προτίμηση του κοινού που παρακολούθησε το Φεστιβάλ, βραβεύοντας τις ταινίες που κατάφεραν να το αγγίξουν. Η σπουδαία κινηματογραφική γιορτή - το κορυφαίο πολιτιστικό δρώμενο της συμπρωτεύουσας - το 63ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε μετά από έντεκα μέρες απόλυτης κινηματογραφικής εμπειρίας»

Η τελετή λήξης μετέφερε κύματα συναισθημάτων στη γεμάτη αίθουσα του «Ολύμπιoν», με αφιερώματα σε σημαντικούς σκηνοθέτες, διεθνείς κι εγχώριες ταινίες, ενώ έμφαση δόθηκε στον ανεξάρτητο κινηματογράφο και τους ανερχόμενους δημιουργούς απ’ όλον τον κόσμο. 

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απολαυστική στιγμή μιας παγωμένης Fischer, όπου οι λάτρεις της έβδομης τέχνης αντάλλαξαν απόψεις, εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τα νικητήριες ταινίες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Όλες οι κινηματογραφικές στιγμές ξεκινούν και τελειώνουν με μία Fischer!

Fischer, It’s About Taste.

#FischerBeer #ItsAboutTaste #StarringFischer

Περισσότερες πληροφορίες : www.fischerbeer.gr  www.facebook.com/FischerBeerGreece, www.instagram.com/fischerbeer/

#FischerBeer #ItsAboutTaste



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved