Η πρωτότυπη σειρά «Κάτω από τη Σημαία του Ουρανού» είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+

Η πολυαναμενόμενη, πρωτότυπη σειρά «Κάτω απ' τη Σημαία του Ουρανού», σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Oscar, Dustin Lance Black, με πρωταγωνιστές τους ταλαντούχους Andrew Garfield και Daisy Edgar-Jones, είναι διαθέσιμη με όλα τα επεισόδια στο Disney+.


Η σειρά, έχει βασιστεί στο ομώνυμο true crime bestseller του συγγραφέα Jon Krakauer και αφηγείται τη δολοφονία της Brenda Wright Lafferty (Daisy Edgar-Jones) και της νεογέννητης κόρης της, σε ένα προάστιο του Salt Lake Valley, στην Γιούτα, το 1984.

O ντετέκτιβ Jeb Pyre (Andrew Garfield) διερευνά περιστατικά που έρχονται στην επιφάνεια για την οικογένεια Lafferty και ξεσκεπάζει κρυμμένα μυστικά για τις απαρχές της θρησκείας των Μορμόνων και τις βίαιες επιπτώσεις της ανυποχώρητης πίστης. Αυτό που ανακαλύπτει ο Pyre, ένας ευσεβής Μορμόνος, τον οδηγεί, εν τέλει, στην αμφισβήτηση της δικής του πίστης.

Στην πρωτότυπη σειρά επτά επεισοδίων, συμμετέχουν επίσης οι Sam Worthington, Denise Gough, Wyatt Russell, Billy Howle, Gil Birmingham, Adelaide Clemens, Rory Culkin, Seth Numrich, Chloe Pirrie και Sandra Seacat.

Η σειρά «Κάτω απ' τη Σημαία του Ουρανού» δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο με Όσκαρ Dustin Lance Black, ο οποίος έχει καθήκοντα showrunner και εκτελεστικού παραγωγού. Μαζί του ακόμα, ως εκτελεστικοί παραγωγοί, είναι οι Brian Grazer, Ron Howard και η Anna Culp από την Imagine Television, οι Jason Bateman και Michael Costigan, από την Aggregate Films, ο David Mackenzie και η Gillian Berrie. Η σειρά «Κάτω απ' τη σημαία του ουρανού» είναι μια παραγωγή της FX Productions.

Το Disney+ διαθέτει πλήθος επιλογών γονικού ελέγχου, διασφαλίζοντας μια κατάλληλη εμπειρία θέασης για όλη την οικογένεια. Οι συνδρομητές μπορούν να θέσουν ηλικιακά όρια πρόσβασης σε περιεχόμενο για ενήλικες μέσα από τη δημιουργία προφίλ με προστασία PIN, αλλά και μέσα από τα ήδη διαθέσιμα Παιδικά Προφίλ που διασφαλίζουν πως τα παιδιά θα έχουν πάντα πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

 

 ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved