Έρχεται το νέο NoviBoard στην Novibet

Το ανανεωμένο NoviBoard έρχεται στη Novibet γεμάτο με πλούσια δώρα*.

Πριν από λίγες ημέρες τον συναντήσαμε από κοντά στο πρώτο… test drive του αυτοκινήτου. Παράλληλα, μας δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσουμε μαζί του για τη νίκη στο NoviBoard Christmas Edition, τις πρώτες του σκέψεις όταν κατάλαβε ότι έχει κερδίσει και φυσικά ποιες ήταν οι αντιδράσεις στο σπίτι!

 

 

«Ήταν έξι και μισή το πρωί όταν γύρισα στο σπίτι και κάθισα στον καναπέ μετά την δουλειά. Άνοιξα το κινητό, μπήκα στην Novibet να παίξω NoviBoard, μήπως μπω σε κάποια κλήρωση για παιχνίδια ή κάτι τέτοιο. Μάλιστα, είπα αποκλείεται να με βάλει στο Tesla. Ξαφνικά ανοίγει το μήνυμα ότι είστε ο μεγάλος τυχερός και ότι έχω κερδίσει ένα αυτοκίνητο. Πώς να το πιστέψω! Μίλησα με εκπρόσωπο στο chat, μου επιβεβαίωσε το γεγονός και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ξυπνήσω την γυναίκα μου. Ούτε εκείνη με πήρε στα σοβαρά μέχρι να της δείξω το κινητό», το σχόλιο του μεγάλου νικητή για τις πρώτες στιγμές μετά την κλήρωση.

 

 

Από την πλευρά μας, ευχόμαστε στον Γιώργο και την οικογένειά του να χαρούν το έπαθλο και να καταγράψουν πολλά χιλιόμετρα

Στους υπόλοιπους, απλά… θυμίζουμε ότι ο δεύτερος κύκλος στο NoviBoard έρχεται σύντομα στην Novibet με περισσότερα δώρα και καθημερινές εκπλήξεις εντελώς δωρεάν.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.