ΕΝΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟΪ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΣΤΥΛ ΜΕ ΤΟ LIMITED EDITION PSR MTX ΤΗΣ HAMILTON

Το 1970, η Hamilton παρουσίασε το πρώτο στον κόσμο ψηφιακό ρολόι μπροστά σε ένα δύσπιστο ακροατήριο. Παραπάνω από 50 χρόνια μετά, γιορτάζουμε την πίστη στο απίστευτο με το Hamilton PSR MTX. Εμπνευσμένο από το ψηφιακό σύμπαν συνώνυμο με την αμφισβήτηση στο status quo, το, περιορισμένη κυκλοφορίας, ρολόι είναι έτοιμο να μας οδηγήσει στο αύριο. Το 1999, το “The Matrix” ζητούσε από τους θεατές να αφήσουν ελεύθερο το μυαλό τους – να επιλέξει ένα ασφαλές αλλά ψεύτικο μέλλον ή να μπει σε μια επικίνδυνη πραγματικότητα και να αγωνιστεί για την ελευθερία. Η ιστορία συνεχίζεται στο “The Matrix Resurrections,” σκηνοθετημένο από τη Λάνα Γουατσόφσκι, με τον Κιάνου Ριβς και την Κάρι Αν Μος επαναλαμβάνοντας τους εμβληματικούς τους ρόλους ως Νίο και Τρίνιτι. Όπως ακριβώς το πρωτοποριακό αυτό κινηματογραφικό franchise άλλαξε τους κανόνες του κινηματογράφου επιστημονικής φαντασίας, έτσι και το αυθεντικό Hamilton Pulsar – αναγεννημένο το 2020 ως το PSR – στέκεται σαν σύμβολο του φουτουρισμού της διαστημικής εποχής που μας οδήγησε στον ολοένα και πιο ψηφιακό κόσμο του 21ου αιώνα. Ως μία αναφορά στην καινοτομία τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην ωρολογοποιία, εφαρμόσαμε το τεχνολογικό look του σύμπαντος του “Matrix” στο παρόμοια ρετροφουτουριστικό design ενός άλλου εμβληματικού ψηφιακού αντικειμένου.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Μπείτε στην ομάδα των Νίο, Τρίνιτι, Morpheus και άλλων με ένα στιλ που ξεχωρίζει σε κάθε πραγματικότητα με το Hamilton PSR MTX. Σε περιορισμένη έκδοση 1.999 κομματιών προς τιμή της πρεμιέρας του πρώτου φιλμ, το στιλπνό, κατάμαυρο ρολόι γιορτάζει την επιστροφή του Matrix με πράσινα LCD νούμερα και το άμεσα αναγνωρίσιμο σχέδιο της ψηφιακής βροχής που είναι χαραγμένο στο καπάκι της κάσας καθώς και στην ειδική συσκευασία του ρολογιού. Στην καρδιά του κινηματογράφου για σχεδόν έναν αιώνα, τα ρολόγια της Hamilton είναι η αγαπημένη επιλογή των κινηματογραφιστών, με εμφανίσεις σε περισσότερες από 500 ταινίες από την εποχή του πρώτου μας πρωταγωνιστικού ρόλου στην κλασική ταινία του 1932, “Shanghai Express.” Τα τελευταία χρόνια, τα καινοτόμα σχέδιά μας, μας έχουν δώσει μια ιδιαίτερη παρουσία προϊόντων σε υπερπαραγωγές επιστημονικής φαντασίας, μεταξύ των οποίων το “Tenet,” το “Interstellar” κι άλλα ακόμα. Με έναν μοναδικό συνδυασμό κλασικής cult γοητείας και τεχνολογικού ρετρό στιλ, το PSR MTX φέρνει την κληρονομιά της ηρωικής επανάστασης του φιλμ, κατευθείαν στον καρπό του χεριού σας.

 

hamilton

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

 Ένα εμβληματικό ρολόι που ξαναζεί για το μέλλον. Σας παρουσιάζουμε το περιορισμένης κυκλοφορίας PSR MTX με το ρετρο-τεχνολογικό design, εμπνευσμένο από το σύμπαν του #TheMatrix, μία αναφορά στον ψηφιακό κόσμο της σειράς ταινιών @TheMatrixMovie #hamiltonwatch