Η INTERSPORT και οι adidas Runners Athens επιστρέφουν δυναμικά στους δρόμους της πόλης!

Οι εβδομαδιαίες προπονήσεις ξεκινούν με αφετηρία τα #INTERSPORTStores στην Ερμού, τη Γλυφάδα και το The Mall Athens.

Κλείσε δωρεάν τη θέση σου ΕΔΩ και απόλαυσε μοναδικά προνόμια!

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το τρέξιμο ή να επανέλθεις στις δρομικές σου συνήθειες και ψάχνεις την κατάλληλη παρέα, που θα σε βάλει σε ρυθμό εύκολα αλλά και διασκεδαστικά; Το ίδιο και η INTERSPORT με τους adidas Runners Athens που επιστρέφουν δυναμικά στα εβδομαδιαία ραντεβού τους, από την Τρίτη 2/11!

Η μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών ειδών και το μεγαλύτερο running community είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους running στόχους σου, τηρώντας φυσικά τους κανόνες προστασίας από τον Covid19. Μπες κι εσύ σε running mood και ανακάλυψε τις δυνατότητές σου! Τρέξε μαζί μας κάθε βδομάδα εκεί που χτυπάει η καρδιά του running, στις πιο εμβληματικές διαδρομές, τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στα βόρεια και νότια προάστια.

adidas runners INTERSPORT programma 1080x1080

Την Τρίτη 2.11, δίνουμε ραντεβού για το 1ο run στο κατάστημα #INTERSPORT Ermou στο κέντρο της Αθήνας, Ερμού 46 )! Μην το χάσεις Μπες εδώ τώρα και κλείσε τη θέση σου!

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη δίνουμε το εβδομαδιαίο μας ραντεβού στο κέντρο τη Αθήνας, τα Βόρεια και τα Νότια προάστια, για running sessions που απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα. Είτε είσαι αρχάριος, είτε πιο προχωρημένος, τρέξε μαζί μας και βελτίωσε τις running επιδόσεις σου μέσα από χαλαρό τρέξιμο αλλά και θεματικές δρομικές προπονήσεις. Εσύ θα λείπεις;

Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή adidas Running by Runtastic και κάνε join στο Group των adidas Runners Athens. Τσέκαρε εδώ τα εβδομαδιαία runs των adidas Runners Athens x INTERSPORT, και κάνε εντελώς δωρεάν την εγγραφή σου σε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο. Είναι πολύ απλό κι εύκολο! Bonus tip: με την ίδια εφαρμογή μπορείς να καταγράφεις δεδομένα από τις προπονήσεις σου και να παρακολουθείς την εξέλιξή σου! 

Μην ξεχνάς ότι με τη συμμετοχή σου στις προπονήσεις απολαμβάνεις μια σειρά από μοναδικά προνόμια. Καταγράφοντας 5 runs παρέα με την INTERSPORT και τους adidas Runners Athens, θα παραλάβεις δωρεάν το εμβληματικό t-shirt του community ενώ όσο ανεβαίνεις level, συμμετέχοντας σε περισσότερα runs, σε περιμένουν και άλλα benefits.  Ζήσε κι εσύ τη μαγεία του city running, με τους έμπειρους coaches των adidas Runners Athens στο πλάι σου, για να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου! Μάθε περισσότερα ΕΔΩ.

 

Σύμμαχός σου στα runs, η νέα adidas Running συλλογή στην INTERSPORTπου σου προσφέρει ασύγκριτη άνεση σε κάθε σου βήμα, ειδικά σε σένα που τώρα ξεκινάς το τρέξιμο. Διάβασε εδώ όλες τις χρήσιμες οδηγίες για τη διεξαγωγή των runs σύμφωνα με τα covid protocols, ανακάλυψε το νέο running παπούτσι σου στα φυσικά καταστήματα αλλά και στο intersport.gr και απογείωσε την αυτοπεποίθησή σου!

Stay tuned στη Facebook page της INTERSPORT στο @intersportgr στο Instagram και στο Facebook Group των adidas Runners Athens, για να μαθαίνεις όλα τα νέα!

#adidasRunnersAthens

#Intersportgr

#TheHeartofSport

#YouNeverRunAlone



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved