Τo Campari Red Diaries 2021 ύμνησε την καλλιτεχνική ιδιοφυία του Fellini

 

 

 

Το εμβληματικό ιταλικό ποτό παρουσίασε, την μικρού μήκους ταινία «Fellini Forward», στο 78ο Διεθνές Φεστιβάλ Βενετίας και η οποία θα είναι διαθέσιμη μέσω της πλατφόρμας Cinobo.

Αθήνα 14 Οκτωβρίου 2021. Για ακόμα μια χρονιά, το iconic brand Campari έδωσε το δυναμικό παρών στο 78ο Διεθνές Φεστιβάλ Βενετίας, μέσω του Red Diaries project. Το διάσημο ιταλικό aperitivo παρουσίασε ένα πρωτοπόρο έργο, εμπνευσμένο από τον αείμνηστο Federico Fellini.

Σε ένα μαγευτικό κλίμα, το Campari Red Diaries project, παρουσίασε στο Campari Boat – In Cinema, την ταινία μικρού μήκους «Fellini Forward», στο πλαίσιο του διεθνούς Φεστιβάλ Βενετίας. Οι συντελεστές χρησιμοποίησαν τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ), συμπεριλαμβανομένης της μηχανικής μάθησης, για να εξερευνήσουν τη δημιουργική ιδιοφυΐα, ενός από τους μεγαλύτερους κινηματογραφιστές όλων των εποχών. Η ταινία-ντοκιμαντέρ  εξερευνά το μέλλον του κινηματογράφου και της δημιουργικής συνεργασίας ανθρώπου και μηχανής, αναδεικνύοντας μια διαχρονική αξία που είναι πάντα σύγχρονη, ακριβώς όπως το ίδιο το Campari. Βασικός συντελεστής της ταινίας ήταν η ανιψιά του σπουδαίου Ιταλού δημιουργού, Francesca Fabbri Fellini, ενώ πολλοί από τους συντελεστές είχαν υπάρξει συνεργάτες του ίδιου του Federico Fellini. Στην πρεμιέρα της ταινίας, μεταξύ των συντελεστών, βρέθηκαν ο brand ambassador του Campari, Αποστόλης Τότσικας με την σύζυγό του και φωτογράφο, Ρούλα Ρέβη.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο ελληνικό κοινό μέσω της on-demand πλατφόρμας Cinobo από τις 14 Οκτωβρίου, ενώ το Campari έχει εξασφαλίσει 1 μήνα δωρεάν συνδρομής για τους 10.000 πρώτους χρήστες με τον κωδικό 1CAMPARI *.

* Για την εγγραφή και εξαργύρωση του δωρεάν κωδικού για 1 μήνα, οι χρήστες θα χρειαστεί να εισάγουν στοιχεία χρέωσης. Σημειώνεται ότι δεν θα υπάρξει καμία χρέωση πριν την ολοκλήρωση του ενός μήνα για τους 10.000 τυχερούς. Χρέωση θα γίνει μόνο σε περίπτωση συνέχειας της συνδρομής έπειτα από τη δωρεάν περίοδο. Σε περίπτωση εγγραφής και χρήσης ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις της on-demand πλατφόρμας Cinobo, διαθέσιμοι: https://cinobo.com/terms/

 

 

###

#camparigreece

#FelliniForward

#Reddiaries

www.campari.com

https://www.facebook.com/camparigreece/

https://www.instagram.com/camparigreece/?hl=en

 

 

Σχετικά με το Campari

Το Campari είναι ένα εμβληματικό και διαχρονικό ποτό που έχει κατακτήσει τον κόσμο. Η μυστική συνταγή του έχει τις ρίζες της στο 1860, στη Νοβάρα της Ιταλίας και παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα των χρόνων. Χάρη στο έντονο κόκκινο του χρώμα, το άρωμά του και την χαρακτηριστική του γεύση, το Campari ήταν πάντα σύμβολο του στυλ προσφέροντας μία ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης. To Campari είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από το trend των bitters που εξαπλώνεται παγκόσμια. Ένα ποτό εξαιρετικά versatile και mixable, αναπόσπαστο συστατικό πολλών αγαπημένων cocktails, με πιο διάσημο το Negroni. Με νέο proposition, το δροσερό Campari Tonic αλλά και με διαχρονικές επιλογές όπως τα Negroni και Americano το Campari αποτελεί την  πιο γευστική και must taste επιλογή.

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον 

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Με σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στη χώρα, η εταιρεία εκπροσωπεί σχεδόν το 50% του κύκλου εργασιών (47.3%) όλου του κλάδου των αναψυκτικών στην Ελλάδα και συμβάλλει ουσιαστικά στην απασχόληση και την οικονομία της χώρας, την στήριξη της νέας γενιάς και την αειφόρο ανάπτυξη. Mε 52 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης και το Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA, η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, και ο καφές Costa Coffee, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως οι χυμοί Amita και Frulite και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Επιπλέον, η εταιρεία αποτελεί τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα των chips TSAKIRIS, των ενεργειακών ποτών Monster αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου.  

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com, το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

Media Contacts:

 

Coca-Cola Τρία Έψιλον

V + O Communication

Τάνια Γεωργουπλή

Χαρά Γιώτη

External Communications Manager 

Account Director

Τηλ.: 210 6381788  

Τηλ:  2107249000 (260)

tania.georgoupli@cchellenic.com

cy@vando.gr

   


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved