Smash Burger: ο Τάσος Αντωνίου υπογράφει το νέο hot speakeasy burger spot της πόλης

To Smash Burger είναι ο νέος γευστικός προορισμός που άνοιξε τις πόρτες του στην πλατεία Κοραή, στην καρδιά του Πειραιά. Ο food expert Τάσος Αντωνίου, δημιουργός της δημοφιλούς πλατφόρμας Mama Peinao, ένωσε τις δυνάμεις με την ομάδα του επιτυχημένου bar restaurant CHE και δημιούργησαν ένα πρωτότυπο και απόλυτα αυθεντικό concept, ‘κρυμμένο’ σε ένα παλιό θυρωρείο στο κέντρο του πολύβουου Πειραιά.

Με μεγάλη εμπειρία από τα καλύτερα street food και burger restaurants σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο, ο Τάσος Αντωνίου εμπνεύστηκε την ιδέα για ένα speakeasy burger spot, με εξειδίκευση στα smash burgers. Η διαφορά με το κλασικό burger είναι ότι εδώ ο κιμάς πατιέται σαν μπάλα πάνω στο καυτό πλατώ, και έτσι γίνεται το smashed μπιφτέκι.

 

 48A6891

 

Στο Smash Burger πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η γεύση και η ποιότητα των υλικών. Ο κιμάς φτιάχνεται αποκλειστικά από μοσχαρίσιο, grass-fed κρέας. Το αφράτο ψωμάκι των burgers είναι potato bun. Οι μοναδικές σάλτσες που συνοδεύουν τα burgers είναι 100% χειροποίητες. Η κάρτα περιλαμβάνει επτά λαχταριστά smash burgers με μονό ή διπλό μοσχαρίσιο smash μπιφτέκι, τραγανό τηγανητό κοτόπουλο μαριναρισμένο σε buttermilk, ζουμερό ψητό κοτόπουλο με αβοκάντο αλλά και vegan burger με Beyond Meat μπιφτέκι, μεταξύ άλλων.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τα απολαυστικά sandwich με βουτυράτο ψωμί μπριος και επιλογή ανάμεσα σε smash μπιφτέκι ή τηγανητό κοτόπουλο μαριναρισμένο σε buttermilk και παναρισμένο σε μυστικό μείγμα 10 υλικών.

Εκτός από τα smash burgers, τις εντυπώσεις κλέβουν οι κατσαρές crinkle-cut τηγανητές πατάτες αλλά και οι γλυκοπατάτες, οι οποίες συνοδεύονται με τις χειροποίητες σάλτσες όπως η signature Smash sauce, φτιαγμένη με τη μυστική συνταγή του Τάσου Αντωνίου, η blue cheese sauce, η cheddar sauce και η buffalo sauce, ανάμεσα σε άλλες. Την εμπειρία του Smash Burgers ολοκληρώνουν τα ανεπανάληπτα shakes και φυσικά το σπιτικό αμερικάνικο American Chocolate Brownie.

 

 56A6252

 

Μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας smash burgers σε takeaway, delivery ή στον εξωτερικό χώρο του Smash Burgers στον πεζόδρομο της πλατείας Κοραή. 

Smash Burgers

Καραΐσκου 117, 18535, Πειραιάς

www.smashburgers.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved