iRobot: έναρξη συνεργασίας με την Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ

H iRobot, η Νο.1 μάρκα παγκοσμίως στις πωλήσεις ρομποτικών σκουπών, με περισσότερα από 30 χρόνια τεχνογνωσία και συνεχή καινοτομία στον κλάδο των οικιακών ρομπότ και η Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ, εγκαινιάζουν επίσημα τη νέα τους συνεργασία, με στόχο την περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου διανομής των προϊόντων της.

Ειδικότερα,η Πλαίσιο εντάσσεται στο επίσημο δίκτυο των διανομέων της iRobot και θα διαθέτει στην ελληνική αγοράτόσο τις βραβευμένες σκούπες ρομπότ Roomba®, όσο και τις σφουγγαρίστρες ρομπότ Braava®.

Η Πλαίσιοθα παρέχει επίσης τα γνήσια ανταλλακτικά της iRobot για τις δυο παραπάνω οικογένειες προϊόντων. Ο κ. Άκης Διαμαντόπουλος, Countrymanager της iRobot, δήλωσε σχετικά:

«Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε την έναρξη της

συνεργασίας μας με την Πλαίσιο. Προσβλέπουμε σε μια μακρόχρονη και εποικοδομητική συνεργασία με μία από τις κορυφαίες εταιρείες της Ελληνικής αγοράς. Το καινοτόμο και αξιόπιστο προφίλ της Πλαίσιοσυνάδει απόλυτα με τις υψηλές προδιαγραφές των συνεργατών με τους οποίους συνεργαζόμαστε».

 

H iRobot, εταιρεία με μακρά και βραβευμένη πορεία στον τομέα της εξελιγμένης ρομποτικής, έχει πουλήσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια ρομπότ παγκοσμίως.

Έχοντας δημιουργήσει μία πληθώρα προϊόντων, προσαρμόζοντας την πολυετή εμπειρία της και την κορυφαία της ρομποτική τεχνολογία, έχει αλλάξει την καθημερινότητα των ανθρώπων, ώστε να αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους σε πράγματα που έχουν πραγματικά αξία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved