13ο EDUCATION FESTIVAL

«Let’s talk BUSINESS» με ΔΩΡΕΑΝ webinars από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ & το Mediterranean College!

9Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, 10-14 ΜΑΪΟΥ 

Τη «γλώσσα των business»... «μιλάει» την προσεχή εβδομάδα, 10 έως 14 Μαϊου, το 13ο EDUCATION FESTIVAL powered by ΙΕΚ ΑΛΦΑ & MEDITERRANEAN COLLEGE! Και σε προσκαλεί να συμμετάσχεις σε 9 δωρεάν webinars για το HR, το personal branding, την κρίση, την αισθητική του marketing, την εφαρμοσμένη λογιστική και άλλα άκρως επίκαιρα topics, με καταξιωμένους εισηγητές, στο πλαίσιο της 9ης Εβδομάδας ONLINE Σεμιναρίων, που είναι αφιερωμένη στον κλάδο της Οικονομίας & Διοίκησης!

Μετά από 12 χρόνια προσφοράς εκπαίδευσης, 192 θεματικές εβδομάδες, 1.600 δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης και εισηγητές, και 160.000 συμμετέχοντες, το φεστιβάλ-θεσμός στα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά δρώμενα που έγινε γρήγορα η αγαπημένη εκπαιδευτική συνήθεια της νεολαίας, ήρθε και φέτος για 13η χρονιά και σε καλεί να… μυηθείς στην πιο ρηξικέλευθη εμπειρία εκπαίδευσης, εξ αποστάσεως φυσικά, δεδομένων των συνθηκών πανδημίας!

EduModeOn… line και... το ταξίδι της δωρεάν εκπαίδευσης powered by ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College συνεχίζεται στη νέα ψηφιακή εποχή, για 13η χρονιά φέτος, με επίκεντρο την εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα στην Εκπαίδευση!

Η διαχρονικότητα της Εκπαίδευσης και οι «επαναστατικές» αλλαγές των μεθόδων της –από τη ρητορική και τις σοφιστείες τον 5οαιώνα π.Χ., μέχρι και τη virtual reality στην εκπαιδευτική διαδικασία σήμερα-αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης του 13ουEDUCATION FESTIVAL: του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Με σύνθημα «EDUCATION is your PASSPORT», το αγαπημένο σου φεστιβάλ διεξάγεται –για 1η χρονιά από τη δημιουργία του- ONLINE, παρέχοντας, ΔΩΡΕΑΝ, μοναδικά webinars, μέσω υπερσύγχρονης, διαδραστικής πλατφόρμας e-learning!

Κάνε click στο επίσημο site του φεστιβάλ https://www.education-festival.edu.gr/, συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα webinars Διοίκησης Επιχειρήσεων που σε ενδιαφέρουν, και παρακολούθησέ τα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

ΕDUCATION IS YOUR PASSPORT -13 ΧΡΟΝΙΑ EDUCATION FESTIVAL.

Are U ready?

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

  • http://www.education-festival.edu.gr/
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406