"Το betshop.gr κάνει σερβίς στο πινγκ πονγκ ως Μεγάλος Χορηγός της Κατερίνας Τόλιου!"

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου.

Η επιτραπέζια αντισφαίριση απαιτεί προσήλωση και δεξιοτεχνία και η Κατερίνα Τόλιου κάνει Rise to the Challenge στοχεύοντας στην κορυφή. Για τη φετινή αγωνιστική σεζόν, το Betshop.gr είναι ο Μεγάλος Χορηγός της 25χρονης πρωταθλήτριας του πινγκ πονγκ και θα αγωνίζεται μαζί της στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, στηρίζοντας το ταλέντο και το στόχο της να γράψει ιστορία ως η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το πλούσιο ταλέντο της Κατερίνας, -η οποία παραμένει σεμνή και χαμηλών τόνων στην προσωπική της ζωή, αλλά δυναμική και παθιασμένη όταν βρίσκεται απέναντι σε αντιπάλους-, ξεχώρισε από τα πρώτα χρόνια ενασχόλησής της με το άθλημα. Σε συνδυασμό με την επιμονή, τη συνεπή προετοιμασία και τη σκληρή δουλειά, η Κατερίνα έχει αποδείξει ότι διαθέτει το ταλέντο και την όρεξη για να κάνει το βήμα παραπάνω και να αφήσει εποχή. Μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα Ελλάδας, ενώ στο ενεργητικό της μετρά πολλές ακόμη σημαντικές διακρίσεις με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας.

Φέτος, αγωνίζεται με τα χρώματα της ιταλικής Norbello και του Παναθηναϊκού, έχοντας ως κυρίαρχο στόχο της σεζόν να τερματίσει στην 1η θέση των πρωταθλημάτων που συμμετέχει, προκειμένου να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις,το Betshop.gr παραμένει πιστό στη δέσμευσή του για την ανάπτυξη του Αθλητισμού και τη στήριξη των ταλαντούχων νέων αθλητών με φιλοδοξίες, διαδίδοντας μαζί τους την επιμονή, την ανθεκτικότητα και τη δύναμη που απαιτούνται, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις και να κατακτήσουν τα όνειρά τους!

Μάθετε περισσότερα για την Κατερίνα Τόλιου και το Rise to the Challenge εδώ.

Σχετικά με το Betshop

Το Betshop ξεκίνησε στο Λονδίνο το 1997 και εξελίχθηκε σε μία ολοκληρωμένη πύλη τυχερών παιγνίων, για το διαδικτυακό στοίχημα. Ως διαδικτυακή επωνυμία δραστηριοποιείται παγκοσμίως σε οργανωμένες αγορές, παρέχοντας πρωτοποριακές iGaming υπηρεσίες, που το έχουν εγκαθιδρύσει ως μια κορυφαία μάρκα. Στην Ελληνική αγορά λειτουργεί νόμιμα από το 2013 μέσω του διαδικτυακού τόπου www.betshop.gr, εξελίσσοντας και βελτιστοποιώντας συνεχώς την ιστοσελίδα, η οποία είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των Ελλήνων παικτών στοιχήματος και καζίνο. Στόχος του Betshop, είναι να ανταποκρίνεται στο ολοένα εξελισσόμενο περιβάλλον της iGaming βιομηχανίας με πρότυπη επιχειρησιακή δομή και κανονιστική συμμόρφωση, ώστε οι πελάτες του να απολαμβάνουν πάντα συναρπαστικές επιλογές διασκέδασης, με την προστασία και την εγγύηση της ασφάλειας που παρέχει η πλατφόρμα της B2B GAMING SERVICES (MALTA) LTD, με πιστοποιήσεις κατά ISO:9001:2015 και ISO:IEC:27001:2013.

Δείτε περισσότερα: https://www.b2bgamingservices.com/about-us/



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved