Ο Μελέτης Ηλίας γίνεται Virtual Santa και προτείνει δώρα της τελευταίας στιγμής!

Οι γιορτές είναι εδώ και μαζί και εκείνες οι μέρες που όλοι διαλέγουμε δώρα. Γονείς, νονοί, φίλοι και σύντροφοι έχουμε μία κοινή αποστολή: Να βρούμε δώρα καλύτερα κι απ’ του Άγιου Βασίλη! Και αν έχετε καθυστερήσει να προμηθευτείτε τα δώρα σας, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε. Είναι μια δύσκολη αποστολή, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος. Εμείς ψάξαμε τη λύση παντού και βρήκαμε έναν Virtual Santa, τον γνωστό Έλληνα ηθοποιό Μελέτη Ηλία στη σελίδα του Public στο Facebook. Καταγράψαμε όλες τις προτάσεις του για τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα δώρα της χρονιάς, για να πάρουμε ιδέες για τα δικά μας Χριστουγεννιάτικα δώρα, ακόμα και αυτά της τελευταίας στιγμής!

Ο Μελέτης Ηλίας έκανε μια βόλτα μέσα στο κατάστημα Public και βρήκε τα τέλεια δώρα για όλη της οικογένεια: δώρα για παιδιά, δώρα για γονείς, δώρα για όλους! Ίσως εδώ να βρείτε κι εσείς το δώρο που ταιριάζει στους δικούς σας ανθρώπους. Ο γνωστός ηθοποιός επέλεξε δώρα τεχνολογίας, gaming, επιτραπέζια για όλη την οικογένεια, βιβλία και πολλά ακόμα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά!

Public-Virtual-Santa-01

Δώρα τεχνολογίας

Οι ανάγκες μας αυτή τη χρονιά είναι περισσότερο προσανατολισμένες στην βοήθεια που μας παρέχει η εξέλιξη της τεχνολογίας. Η τηλε-εκπαίδευση έφερε καινούριες ανάγκες και έτσι στη λίστα υπάρχει ο Εκτυπωτής Laser HP LaserJet Pro για να εξυπηρετήσει τις νέες ανάγκες του σχολείου. Αλλά επειδή τα δώρα εκτός από χρήσιμα πρέπει να είναι και συνδεδεμένα με την ψυχαγωγία, έχουμε στη λίστα το Marvel's Spider-Man: Miles Morales και το Fifa 21 για να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί παίζοντας τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Φυσικά θα χρειαστείτε και έξτρα χειριστήρια για περισσότερα άτομα, οπότε προτείνουμε και το Microsoft Xbox Series X Controller. Μένουμε για λίγο ακόμα στο gaming και προτείνουμε το νοσταλγικό για όλες τις ηλικίες Mario Kart Home Circuit Mario - Nintendo Switch Game, ένα δώρο ιδανικό για παιδιά αλλά και για μεγαλύτερα παιδιά!

foto2

 

Public-Virtual-Santa-02

Όταν μέσα σε ένα σπίτι είστε πολλοί οι gamers και θέλετε να παίξετε ταυτόχρονα, εξηγεί ο ηθοποιός, χρειάζεται μια “ηχητική” απομόνωση. Τι καλύτερο λοιπόν από τα ακουστικά; Ένα χρήσιμο και μοναδικό δώρο για όλους. Ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες, λοιπόν, έχουμε στη λίστα μας τo κορυφαίo gaming headset SteelSeries Arctis 9X Wireless για την απόλυτη εμπειρία gaming, τα ασύρματα ακουστικά Sony Overhead WHCH710NB και τα εντυπωσιακά ακουστικά Crystal Audio, που προσφέρουν κρυστάλλινο ήχο, αλλά και τα Xiaomi Mi AirDots 2, που προσφέρουν πραγματική ελευθερία κινήσεων. Αν, ωστόσο, θέλετε να απολαμβάνετε καθαρό και δυνατό ήχο όταν παίζετε όλοι μαζί, προτείνουμε τα wireless ηχεία της Creative.

foto3

 

Public-Virtual-Santa-03

Δώρα για τις οικογενειακές στιγμές σας

Ένα δώρο που μπορεί να λαμβάνει ο ένας, αλλά στο τέλος το διασκεδάζουν όλοι είναι το επιτραπέζιο. Φέτος, λοιπόν, μπορείτε να χαρίσετε σε όλη την οικογένεια το επιτραπέζιο Κυκλοφοριακή Αγωγή για να συνδυάσετε την εκπαίδευση με τη διασκέδαση, αλλά και το επιτραπέζιο Monopoly Έκδοση Της Ζαβολιάς για επικές μάχες μεταξύ των μελών της οικογένειας και, φυσικά, πολύ γέλιο! Και για να απαθανατίσετε τις στιγμές της γιορτινής ατμόσφαιρας, το καλύτερο δώρο για τους φωτογράφους της οικογένειας: η Instant Camera Zoemini της Canon που εκτυπώνει τις φωτογραφίες σας επιτόπου!

foto1

 

Public-Virtual-Santa-04

Βιβλία και προσωπικά δώρα

Αν στην οικογένεια υπάρχει κάποιος superhero φαν, δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από μια συλλεκτική Φιγούρα Avengers Titan Hero Series, ενώ για παιδιά που λατρεύουν την εξερεύνηση προτείνουμε ανεπιφύλακτα το βιβλίο Ο φίλος μου ο Τίμος το κλαδάκι. Για όλους για τους φίλους του βιβλίου έχουμε προτάσεις που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα. Το πολυβραβευμένο Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια είναι μια κλασική και «ασφαλής» επιλογή. Για όσους λατρεύουν τις ιστορίες μυστηρίου ο Σιωπηλός μάρτυρας της Αγκάθα Κρίστι θα τους ενθουσιάσει. Για βιβλία που δίνουν έμπνευση έχουμε δύο προτάσεις, το βιβλίο Tim Cook : Η ιδιοφυία που ανέβασε την Apple στο επόμενο επίπεδο αλλά και το Εὖ του Λεωνίδα Καραΐσκου που εστιάζει περισσότερο στην προσωπική εξέλιξη. Τέλος, για εκείνους που αγαπούν την παράδοση δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση από τo Ηπειρώτικο μοιρολόι.

 

foto

 

Ωστόσο, επειδή η μαγεία του βιβλίου δεν σταματάει ποτέ στα Public, μπορείτε να προμηθευτείτε τα βιβλία σας και τα βιβλία που θέλετε να κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας, από τα βιβλιοπωλεία Public που μπορούν να υποδεχτούν με ασφάλεια όλους μας. Και το καλύτερο; Αν χρειάζεστε καθοδήγηση για την επιλογή του βιβλίου σας πριν το αγοράσετε, μπορείτε να την έχετε από το έμπειρο προσωπικό του Public, αφού τα βιβλιοπωλεία λειτουργούν για όλους χωρίς ραντεβού!

Αν έχετε κατασταλάξει και έχετε πραγματοποιήσει τις αγορές σας από το σπίτι, μπορείτε φυσικά να παραλάβετε όλα αυτά που έχετε βάλει στο καλάθι σας με τη μέθοδο του Click-Away, από τα φυσικά καταστήματα Public, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπου, φυσικά, τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας. Απλά επιλέγετε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί, προγραμματίζετε την παραλαβή σύμφωνα με το πρόγραμμά σας και, κατόπιν επιβεβαίωσης του ραντεβού, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας, γρήγορα και με ασφάλεια. Και, αν έχετε χρόνο ή ένα δώρο τελευταίας στιγμής που εκκρεμεί, μπορείτε να περάσετε και μια βόλτα από το ανοιχτό τμήμα βιβλίου του Public, ώστε να ξεμπερδεύετε σε μία μέρα με όλα τα δώρα και τις αγορές σας.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ή δεν θέλετε να πέσετε έξω, υπάρχει μία λύση που θα σας βγάλει απ’ τη δύσκολη θέση: η e-gift card του Public, με την οποία μπορεί να επιλέξει ο παραλήπτης ακριβώς εκείνο το δώρο που επιθυμεί. Μπορείτε να την αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα σε μερικά, μόλις, λεπτά! Για ακόμα περισσότερες προτάσεις δώρων, ακόμα και δώρων της τελευταίας στιγμής, για αυτούς που αγαπάτε, μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του Public στο Facebook!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved