WORLD CLASS 2021: Αναβάλλεται για το 2021, ο Παγκόσμιος Τελικός World Class 2020 στο Σίδνεϊ

H DIAGEO με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη δεδομένη κατάσταση ανακοινώνει την αναβολή του Παγκόσμιου Τελικού World Class 2020 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, μεταφέροντας τη διοργάνωση το 2021.

Κατ’ επέκταση της εν λόγω απόφασης, αναβάλλονται και όλοι οι εθνικοί διαγωνισμοί που αφορούν το World Class Competition 2020. Στην Ελλάδα αντίστοιχα, δεν θα πραγματοποιηθούν ο ημιτελικός, που ήταν προγραμματισμένος για τις 27 και 28 Απριλίου, όπως και ο τελικός του διαγωνισμού που είχε οριστεί για το τέλος Μαΐου.

Η απόφαση αυτή, προέκυψε εφόσον εξετάστηκε μία σειρά εναλλακτικών προτάσεων, που αφορούν τόσο την άρτια πραγματοποίηση του Παγκόσμιου Τελικού, όσο και την πραγματοποίηση επιμέρους διοργανώσεων για την ανάδειξη του καλύτερου bartender ανά χώρα. Παρά την αναστάτωση που μπορεί να δημιουργείται στην παγκόσμια bartending κοινότητα, η απόφαση αυτή δίνει προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, των συνεργατών και των οικογενειών τους.  

Tο World Class, η μεγαλύτερη εκπαιδευτική και διαγωνιστική πλατφόρμα bartending διεθνώς, θεσπίστηκε με στόχο να υποστηρίξει, να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει την bartending κοινότητα σε όλο τον κόσμο. Ακόμη και στις πιο δύσκολες περιστάσεις, όπως αυτή που διανύουμε τώρα, η διασφάλιση αυτών των αξιών παραμένει βασική προτεραιότητα.

Η DIAGEO, επιθυμώντας τη συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη των ανθρώπων της, δεσμεύεται μέσα από τα brands της, να παρέχει σύγχρονους ψηφιακούς πόρους όπως OnLine εκπαιδευτικά προγράμματα και webinars, σε όλο το δίκτυο των World Class bartenders, των brand ambassadors και των συνεργατών της. 

Όταν οι παγκόσμιες εξελίξεις το επιτρέψουν, οι διεργασίες για το World Class 2021, καθώς και η πραγματοποίηση άλλων διοργανώσεων όπως τα cocktail festivals θα συνεχιστούν κανονικά. 

Σε κρίσιμες περιόδους όπως αυτή που διανύουμε, μπορεί κανείς να καταλάβει την αξία και τη δύναμη που έχει η έννοια της κοινότητας. Αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα όλοι μαζί την παρούσα κατάσταση και ανυπομονούμε να υψώσουμε ξανά τα ποτήρια μας, στο Σίδνεϊ για το World Class Competition 2021.

#Worldclassgreece #Worldclass2020



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved