Ακαταμάχητες καινοτόμες επιλογές φαγητού για όλη την ημέρα αποκλειστικά στα Starbucks

Τα Starbucks δεν σταματούν ποτέ να εξερευνούν και να εξελίσσουν νέες καινοτόμες επιλογές φαγητού που συνοδεύουν τα χειροποίητα ροφήματα  τους, ικανοποιώντας κάθε γούστο. Αυτή την περίοδο, τα Starbucks ανανέωσαν και εμπλούτισαν την γκάμα φαγητού προσφέροντας περισσότερες εναλλακτικές για όλη τη διάρκεια της ημέρας ανάλογα με τις προτιμήσεις των πελατών τους.

Πλέον σε όλα τα καταστήματα Starbucks μπορείτε να απολαύσετε τις νέες προτάσεις φαγητού, ώστε να έχετε ακόμη περισσότερες επιλογές ανάλογα με τη δική σας γευστική παλέτα και διάθεση κάθε φορά. Οι νέες προτάσεις ξεχωρίζουν η κάθε μια για διαφορετικούς λόγους. Κοινός παρονομαστής αποτελεί η φιλοσοφία της Starbucks  για τις επιλογές φαγητού:

-να συνάδουν πλήρως με την ταυτότητα, καταγωγή και κληρονομιά της εταιρίας.-

-να αναδεικνύουν τοπικά ποιοτικά και φρέσκα συστατικά που εναρμονίζονται με τη φιλοσοφία της εταιρίας.

-να δημιουργούν ή / και να εξελίσσουν νέες τάσεις στον χώρο του φαγητού. Για την σύσταση της τελικής γκάμας φαγητού, κίνητρο αποτέλεσε και η δυναμική εμφάνιση της τάσης για «brunch» τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, εναλλακτικές για πρωινό και μεσημεριανό ή ακόμη καλύτερα ανάμεσα στα δύο, καθώς και για επιλογές με έμφαση  στην ευεξία.

-να ταιριάζουν και να συμπληρώνουν την ασύγκριτη εμπειρία ροφημάτων καφέ Starbucks.

Νέες προτάσεις φαγητού:

 ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved