Στο Rochari beach ζεις το πιο… ALOHAri καλοκαίρι της ζωής σου

Η Τήνος είναι ένας προορισμός που για πολλά χρόνια θεωρούταν αρκετά παρεξηγημένος.

 Ο κόσμος την είχε συνδεδεμένη με το προσκύνημα και οι νέοι-ιδιαίτερα- δεν την προτιμούσαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Τα τελευταία τρία χρόνια αποτελεί πλέον έναν από τους πιο in προορισμούς για κάθε ηλικία. Και το Rochari beach bar είναι κομμάτι αυτής της «μετάλλαξης» του νησιού.

Στην παραλία Ρόχαρι στον Πάνορμο της Τήνου ξεκίνησε να ανεμίζει πριν από χρόνια μια πειρατική σημαία. Δύο φίλοι ο Μάνος και ο Στέφανος που πέρασαν και περνούν τα καλοκαίρια τους στο νησί, είχαν από μικροί όνειρο να φτιάξουν ένα αυθεντικά εναλλακτικό beach bar. Και τα κατάφεραν.

 

1

 

Το Rochari beach bar είναι το πιο ALOHAriiii σημείο της Τήνου. Beach bar χαρακτηρισμένο από πολλούς ως ένα από τα πιο ποιοτικά beach bar των Κυκλάδων, ένα αρκετά hippie και bohemian concept το οποίο ξεχωρίζει αρκετά από όλα τα υπόλοιπα. Στο Rochari -sponsored by Quiksilver- σε γνωρίζουμε με το όνομά σου και θέλουμε το ηλιοβασίλεμα να μας βρίσκει μαζί κάπου εκεί στις μαξιλάρες πάνω στην άμμο. Να ακούμε soul-reggae-cuban μουσική και να πίνουμε εξωτικά signature cocktails, τροπικά και δροσερά με την υπογραφή του βραβευμένου Ηλία Στεργιόπουλου, bartender του Baba Au rum και να δίνουμε ραντεβού ξανά και ξανά το επόμενο πρωινό.

Αν δεν μας έχεις επισκεφτεί ποτέ (πώς έτυχε άραγε αυτό), τότε μας έχεις πετύχει σίγουρα κάπου την ώρα που κάνεις scroll down στο Instagram. Οι δύο σανίδες του surf που έχουν μεταμορφωθεί σε ντουζιέρες είναι ίσως ένα από τα πιο instagramικά σημεία του νησιού, όπως και οι πλεκτές μαξιλάρες μας με τα hippie πανιά μας. Αιώρες και κούνιες βρίσκονται απλωμένες κατά μήκους της παραλίας, αφήνοντας τον καθένα από εσάς να ζήσει το δικό του «chill hour» όπως ακριβώς το φαντάζεται.

 

3

 

Το Rochari beach bar διοργανώνει ομολογουμένως τα πιο πετυχημένα live και events. Φέτος, δίνουμε ραντεβού στις 14 Αυγούστου το απόγευμα με concept που ξεχειλίζει Τζαμάικα.

Τζαμάικα λοιπόν και reggae grooves από την αγαπημένη μας Jammaroots full band επί σκηνής!

Στη συνέχεια του event θα παίξει στα decks του alohari o φίλος Kill Emil με σκοπό να πάμε όλοι αργά για νάνι...

Κλείνοντας, από αυτό το εξωτικό πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει το ποτό. Για αυτό, για ακόμη μια φορά θα είναι στη μπάρα μας ο αγαπημένος bartender Elias Stergiopoulos από το Baba Au Rum -το bar που τα τελευταία χρόνια είναι μέσα στα 50 καλύτερα bar του κόσμου- και θα μας φτιάξει 2 signature cocktails με Τζαμαικανά ρούμια:

Το θρυλικό «Spicy baba»

Το πιο δημοφιλές κόκτεϊλ του Baba Au Rum από το 2010.

Ρούμι, φρέσκο λάιμ, τζίντζερ και μαρμελάδα μύρτιλο.

και το δροσερό «Επιστροφή στο Melon»

Ρούμι, φρέσκο πεπόνι, λάιμ, πικραμύγδαλο και αψέντι.

 

4

 

Σας περιμένουμε για ένα ακόμα alohari απόγευμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved